ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank: Καταργεί την προμήθεια επανέκδοσης PIN χρεωστικών καρτών

14:08 - 01 Νοε 2019 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στην απόφαση να επεκτείνει την απορρόφηση του κόστους ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, σε επιπλέον 14 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, προχώρησε η Eurobank.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, οι 14 νέες περιοχές είναι οι εξής: Λέρος, Νίσυρος, Χάλκη, Ικαρία, Αγαθονήσι, Ανάφη, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Μεγανήσι, Ύδρα, Μέθανα, Αγκίστρι, Κέα, και Ελαφόνησος.

Σημειώνεται ότι η Eurobank έχει προχωρήσει ήδη από τον Σεπτέμβριο στην κάλυψη της χρέωσης Direct Access Fee (DAF) σε 16 απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα: Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελόριζο, Λειψοί, Τήλος, Φούρνοι, Οινούσσες, Σαμοθράκη, Ψαρά, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Σίκινος, Σχοινούσα, Κύθηρα και Ιθάκη. Μάλιστα, για τις συναλλαγές που έγιναν από 1η Αυγούστου στις περιοχές αυτές, έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.

Ως εκ τούτου καλύπτονται συνολικά  30 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας ότι η τράπεζα παρεμβαίνει και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου διαπιστώνεται ότι προκύπτει ανάγκη, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Η Eurobank επισημαίνει ότι οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ανάληψης χρημάτων από τα 966 ΑΤΜ, που διαθέτει η τράπεζα σε όλη την επικράτεια, καθώς και από τα 657 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σημειώνεται ότι η Eurobank με άμεση ισχύ από σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, προχωρεί στην κατάργηση της προμήθειας επανέκδοσης προσωπικού κωδικού PIN χρεωστικών καρτών.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:18 - 01 Νοε 2019
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.