ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην διοικητική ομάδα της Intrum οι Γ.Γεωργακόπουλος - J.Aranguren

19:51 - 04 Φεβ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στην διοικητική ομάδα της Intrum οι Γ.Γεωργακόπουλος - J.Aranguren
Στο Group Management Team του Ομίλου Intrum εντάσσεται επίσημα ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος, εξέλιξη που καταδεικνύει τη σημασία της ελληνικής αγοράς και της Intrum Hellas για τον Όμιλο Intrum.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής του ομίλου Intrum και ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα Πειραιώς, τον στρατηγικό συνεργάτη της Intrum στην Ελλάδα, εντάσσεται στην διοικητική ομάδα του ομίλου.

Επίσης, o Javier Aranguren αναλαμβάνει καθήκοντα ως Chief Investment Officer (CIO) στην Intrum και παράλληλα τοποθετείται και στην Διοικητική Ομάδα του Ομίλου, ως μέλος. Κατά το παρελθόν, ο κ. Aranguren κατείχε την θέση του Διευθυντή Επενδύσεων του Ομίλου ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα ως συν-επικεφαλής της δραστηριότητας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου (Portfolio Investment) του Ομίλου από τον Ιούνιο του 2019.

Οι εν λόγω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από σήμερα, 4 Φεβρουαρίου 2020. Επίσης οι κ.κ. Javier Aranguren και Γιώργος Γεωργακόπουλος θα αναφέρονται απευθείας στην Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου κ. Mikael Ericson.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.