ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παροχή διευκολύνσεων στους δανειολήπτες από Τράπεζα Πειραιώς και Intrum

12:21 - 17 Μαρ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Παροχή διευκολύνσεων στους δανειολήπτες από Τράπεζα Πειραιώς και Intrum
Η Intrum Hellas και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσαν ότι υλοποιούν ένα εξειδικευμένο σχέδιο με σκοπό τη στήριξη και διευκόλυνση των δανειοληπτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, που επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την εξάπλωση του ιού COVID-19 για τους επόμενους μήνες.

Ειδικότερα, η Intrum Hellas προχωρά, σε συνεννόηση με τους συνεπείς δανειολήπτες, στην παροχή διευκολύνσεων για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους, αλλά και σε άλλες ρυθμίσεις ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Intrum Hellas διενεργεί ήδη επικοινωνία με τους δανειολήπτες της Τράπεζας Πειραιώς που εξυπηρετεί, ώστε να ενημερωθεί για τυχόν έκτακτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, όπως είναι η μείωση εισοδήματος ή κύκλου εργασιών.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Intrum Hellas, το σχέδιο αυτό έχει λάβει την έγκριση της Τράπεζας Πειραιώς και εξειδικεύει τον τρόπο διαχείρισης των ειδικών αυτών κατηγοριών δανειοληπτών, τους οποίους η εταιρία προτίθεται να διευκολύνει τους επόμενους μήνες.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, προτεραιότητα της Intrum Hellas παραμένει το κτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης και η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των δανειοληπτών, ώστε να στηριχθεί η αγορά και να καταστεί δυνατή η οικονομική ανάκαμψη στο μέλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.