ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίζει έδαφος η πληρωμή λογαριασμών από το σπίτι-Η διαδικασία βήμα-βήμα

13:22 - 28 Απρ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Κερδίζει έδαφος η πληρωμή λογαριασμών από το σπίτι-Η διαδικασία βήμα-βήμα
Οι υπηρεσίες Internet & Mobile Banking υπήρχαν φυσικά και πριν από την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο, εν μέσω καραντίνας αναδεικνύεται περισσότερο η αξία τους και αυξάνεται η χρήση τους. Γιατί αν και μένουμε σπίτι, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες για το κοινό καλό. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεσή μας για να μας προσφέρουν τραπεζική εξυπηρέτηση και από το σπίτι, και μάλιστα πιο εύκολα, γρήγορα και άμεσα από ποτέ.

Πλέον, σχεδόν όλες οι συναλλαγές που κάναμε σε κατάστημα, γίνονται ηλεκτρονικά από την άνεση του σπιτιού μας... Η πληρωμή λογαριασμών για παράδειγμα μπορεί να γίνει με ένα απλό κλικ από το σπίτι, τον υπολογιστή ή ακόμα και το κινητό μας.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία βήμα - βήμα

Η επίσκεψη στο κατάστημα και ο αναπόφευκτος συγχρωτισμός με άλλους ανθρώπους , μπορούν να αποφευχθούν και για όλες τις υπόλοιπες καθημερινές συναλλαγές που γίνονται πια ηλεκτρονικά, από το κινητό ή τον υπολογιστή σας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς θα κάνετε εύκολα και γρήγορα:

  • Μεταφορά χρημάτων, σε λογαριασμούς δικούς σας ή τρίτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (να καταθέσετε το ενοίκιό σας; να στείλετε χρήματα σε τράπεζα του εξωτερικού; να μεταφέρετε χρήματα από τον έναν σας λογαριασμό στον άλλο)

  •  Ενημέρωση για υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμού (δείτε ανά πάσα στιγμή το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, αν μπήκε η σύνταξη, αλλά και κάθε άλλη κίνηση του λογαριασμού, της κάρτας ή του δανείου σας)

Η διαδικασία, όπως είδατε, είναι απλή και η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν για όλους. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη στα κινητά τηλέφωνα σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.