ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφέρει 657 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

15:08 - 15 Μαϊ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφέρει 657 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζει τις πρωτοβουλίες στήριξης και προστασίας της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας της Ηπείρου, ενισχύοντας τη δωρεά της προς το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, με την προσφορά 657 αποστειρωμένων, χειρουργικών μπλουζών που θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο προστασίας από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο κ. Σπύρος Δερδεμέζης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Ιωάννη Βουγιούκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, και τον κ. Βασίλη Τσουκανέλη, Εντεταλμένο Εκτελεστικό Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Τράπεζας για την επιπρόσθετη προσφορά υγειονομικού υλικού και τόνισε πως αποτελεί σημαντική ενίσχυση στην προσπάθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αρμόδιους φορείς για τον σχεδιασμό μέτρων και δράσεων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την επανεκκίνηση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.