ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γεώργιος Ανδριτσάνος Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank Holdings

16:38 - 28 Μαϊ 2020 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ο Γεώργιος Ανδριτσάνος Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank Holdings
Η Eurobank Ergasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία («Εταιρεία» ή «EurobankHoldings») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 27.5.2020 τον ορισμό του κ. Γεώργιου Ανδριτσάνου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Eurobank Holdings, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 23η Μαρτίου του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζας EurobankErgasias Ανώνυμης Εταιρείας στις 20.3.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε «EurobankErgasias Υπηρεσιών και Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία», Επικεφαλής  Εσωτερικού Ελέγχου ήταν η κα Δέσποινα Ανδρεάδου, η οποία, κατόπιν της διάσπασης δι’ απόσχισης κλάδου με σύσταση νέας εταιρείας - πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank  Ανώνυμη  Εταιρεία» («Επωφελούμενη»), μεταφέρθηκε, μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού, στην Επωφελούμενη, ως Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου Ομίλου αυτής.

Ο κ. Γ. Ανδριτσάνος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2017 είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας. Εργάζεται στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου Ομίλου της Eurobank από τον Σεπτέμβριο του 2012 και διαθέτει εμπειρία σε διάφορους ελεγκτικούς τομείς του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.