ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη στους πυρόπληκτους από την Παγκρήτια Τράπεζα

10:32 - 13 Αυγ 2021 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Στήριξη στους πυρόπληκτους από την Παγκρήτια Τράπεζα
Στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές πελατών της, φυσικών και νομικών προσώπων στέκεται η Παγκρήτια, παρέχοντας διευρυμένες διευκολύνσεις ως προς την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους προς την Τράπεζα, ενώ θα στηρίξει με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο τη δύσκολη προσπάθειά τους για την αποκατάσταση των ζημιών στις περιουσίες τους, όπως ανακοίνωσε.

Σ' αυτό το πλαίσιο και σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, θα προχωρήσει σε 6μηνη αναστολή της πληρωμής των κάθε μορφής ενήμερων δανειακών υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΑΤ, ενώ για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα απέχει από τη διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης για τους πληγέντες.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στα παραπάνω μέτρα θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, η Παγκρήτια Τράπεζα προτίθεται να συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες υπέρ των πληγέντων, ενώ θα εξετάζει κατά προτεραιότητα κάθε αίτημα δανειοδότησής τους για την αντιμετώπιση των αναγκών τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.