ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΔΑΠ: Νέος Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος ο Σ. Σταυρίδης

15:45 - 19 Νοε 2012 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Piscines Ideales, αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ

Σημειώνεται ότι το παρόν Δ.Σ. συμπληρώνεται, εκτός από τους κ.κ. Αντώνιο Αντωνόπουλο, Διονύση Ασημακόπουλο, Νικόλαο Κογιουμτσή, Γεώργιο Κοντορούπη, Αντώνιο Κοτσώνη, και Επαμεινώνδα Σκλαβενίτη, με τους εκπροσώπους των μετόχων της μειοψηφίας κ. Παναγιώτη Σκουλαρίκη και κ. Χρήστο Μιστριώτη, καθώς και τους εκπροσώπους των εργαζομένων κ. Ευάγγελο Μουτάφη και κ. Εμμανουήλ Αγγελάκη.

Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε για να εκλέξει τον κ. Στυλιανό Σταυρίδη, ως Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας. 

 

Ο κ. Σταυρίδης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Ζυρίχης με μεταπτυχιακές σπουδές σε Business Administration και Οικονομικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και καλά Ιταλικά και Ισπανικά.

 

Έχει μακρά και πετυχημένη πορεία επαγγελματία manager, σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε πολύ μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες, όπως ο Όμιλος Lavipharm, η Κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, τα Τσιμέντα Ηρακλής-Lafarge, τα Ελληνικά Πετρέλαια και τα Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου. Είναι επίσης ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales. Εκτός των άλλων, η πλούσια καριέρα του περιλαμβάνει εκτενή διεθνή δραστηριότητα σε πολλές χώρες, αλλά και έντονη δραστηριοποίηση σε Ενώσεις, Επιμελητήρια και Συνδέσμους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:31 - 19 Νοε 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.