ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ ο δήμος Λυκόβρυσης

14:59 - 18 Δεκ 2006 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ εντάσσεται από την 1η Ιανουαρίου 2007 ο δήμος Λυκόβρυσης, σύμφωνα με τη σύμβαση μεταβίβασης και παράδοσης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, που υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Κώστας Κωστούλας και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός.

Βάσει της σύμβασης, η ΕΥΔΑΠ από το νέο έτος θα εντάξει στο υδροδοτικό της σύστημα 27.000 μέτρα αγωγών ύδρευσης, που εξυπηρετούν 4.500 παροχές (νέοι πελάτες της ΕΥΔΑΠ), καθώς και 22.500 μέτρα αγωγών δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων. Με την εξαγορά των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Λυκόβρυσης τακτοποιούνται -μεταξύ των άλλων- και οι πάσης φύσεως οφειλές του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ.

Ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωστούλας δήλωσε ότι «οι δημότες της Λυκόβρυσης θα απολαμβάνουν σε πλήρη επάρκεια άριστης ποιότητας πόσιμο νερό, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που απολαμβάνουν και οι κάτοικοι των άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου Αττικής, που εξυπηρετούνται από αυτήν». Πρόσθεσε ότι «η ΕΥΔΑΠ θα συνεχίσει την πολιτική επέκτασης του δικτύου της και σε άλλους δήμους της Αττικής» και κάλεσε τους δημάρχους σε σχετικές διαπραγματεύσεις, «ώστε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αυτό, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.