ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΑΘ: Νέα διακοπή υδροδότησης από τις 11 το βράδυ

22:59 - 16 Ιαν 2017 | ΥΔΡΕΥΣΗ
ΕΥΑΘ: Νέα διακοπή υδροδότησης από τις 11 το βράδυ
Σε νέα διακοπή υδροδότησης κατά την διάρκεια της νύχτας, για την μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών και σε μικρότερη περιοχή, θα προχωρήσει η ΕΥΑΘ Α.Ε., επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, "προκειμένου να περιοριστεί η παραγωγή κι η τροφοδοσία ύδατος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και τις πηγές της Αραβησσού αντίστοιχα, που είχαν αγγίξει τα μέγιστα όριά τους τις τρεις προηγούμενες ημέρες".

Συγκεκριμένα, η υδροδότηση θα διακοπεί από τις 11 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. ανατολικά σε τμήματα της Καλαμαριάς, της Ανάληψης, της Κάτω Τούμπας και του Ντεπώ και δυτικά σε περιοχές των Συκεών και στα Πεύκα. Η ΕΥΑΘ υπογραμμίζει ότι "με τη διευθέτηση αυτή θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι υψηλότερες γεωγραφικά περιοχές " της πόλης.

 

"Η πορεία της στάθμης των δεξαμενών, παρά τη λειτουργία σήμερα για πρώτη φορά από την εκδήλωση του προβλήματος των σχολικών μονάδων, αποτελεί ένδειξη για την εξισορρόπηση του υδροδοτικού συστήματος τις αμέσως επόμενες ημέρες", καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.