ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΑΘ: Συζητήσεις περί αποζημίωσης για το «μαρτύριο της σταγόνας»

17:55 - 20 Απρ 2018 | ΥΔΡΕΥΣΗ
ΕΥΑΘ: Συζητήσεις περί αποζημίωσης για το «μαρτύριο της σταγόνας»
Το λιγότερο 10% έκπτωση στους λογαριασμούς νερού των επαγγελματιών που επλήγησαν από την πρόσφατη πολυήμερη διακοπή υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού, ζήτησε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Αναστάσιος Καπνοπώλης από τους υπευθύνους στην ΕΥΑΘ.

Ο κ. Καπνοπώλης είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της Εταιρία Ύδρευσης & Αποχέτευσης της πόλης Γιάννη Κρεστενίτη και τον α΄ αντιπρόεδρο της επιχείρησης Γιάννη Παπαϊωάννου, στην οποία συμμετείχε και ο επικεφαλής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμβολικής αποζημίωσης των επαγγελματιών - βιοτεχνών ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσύρει τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη διακοπή υδροδότησης λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού.

Ο κ. Καπνοπώλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υπογράμμισε την ανάγκη λήψης μέτρων, προκειμένου «να μη ζήσουμε εκ νέου, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, το μαρτύριο της σταγόνας» όπως είπε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΒΕΘ ανέφερε ότι το Επιμελητήριο «δέχθηκε σειρά παραπόνων από μέλη του, τα οποία ζημιώθηκαν από το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη ‘στέγνωσε’ για έξι ημέρες».

Στη συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των δύο επιμελητηρίων της πόλης, και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:04 - 20 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.