ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Champion στα attica πολυκαταστήματα

16:44 - 23 Ιουλ 2020 | ΕΝΔΥΣΗ
Η Champion στα attica πολυκαταστήματα
Η Champion βρίσκεται πλέον στα πολυκαταστήματα attica City Link και attica Golden Hall και καλεί τους πελάτες να ανακαλύψουν δύο πολυαναμενόμενες συλλογές, την SS20 capsule collection σε συνεργασία με την Chiara Ferragni καθώς και την collaborative collection με τον παγκοσμίου φήμης Αμερικανό Fashion Designer Rick Owens.

Champion x Chiara Ferragni

Oι fashion lovers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αποκτήσουν τα top κομμάτια της συλλογής Champion x Chiara Ferragni. Cropped tops και leggings, με έντονες χρωματικές αντιθέσεις και μεταλλικό φινίρισμα,βαμβακερά Reverse Weave κομμάτια σε απαλές ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις, leggings & joggers, σορτς και cropped t-shirts που αποπνέουν ένα ανέμελο παιχνιδιάρικο ύφος αντιπροσωπευτικό για το καλοκαίρι.

Champion x Rick Owens

Στο νέο ανδρικό Champion spot στα πολυκαταστήματα attica City Link και Golden Hall θα ανακαλύψετε τις πρωτοποριακές sportwear συλλογές του γνωστού Fashion Designer Rick Owens που ντύνουν τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της παγκόσμιας Hip Hop σκηνής και ξεχωρίζουν για το κυρίαρχο και διαχρονικό τους χρώμα, το μαύρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.