ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυναμικό άνοιγμα στην αγορά ρούχων από την Callista

13:51 - 23 Φεβ 2021 | ΕΝΔΥΣΗ
Δυναμικό άνοιγμα στην αγορά ρούχων από την Callista
Το επόμενο βήμα με νέα γκάμα προϊόντων κάνει η Callista Crafts δημιουργώντας μία συλλογή ρούχων που απαρτίζεται από βασικά κομμάτια. Η κίνηση αυτή «στηρίζεται στις αξίες της επιχείρησης τις οποίες καλλιεργεί πάνω από επτά χρόνια τώρα» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας που προσθέτει ότι η είσοδος στο ρούχο αποτελεί για την Callista «μία ακόμη κίνηση προς την εδραίωσή της ως ένα βασικό παίκτη στο χώρο του ελληνικού design και της μόδας, διατηρώντας πάντα τις βλέψεις της για τα επόμενα επιχειρηματικά και επενδυτικά της σχέδια.»

Παράλληλα όπως τονίζεται η εταιρία κρατά τα βασικά σημεία κλειδιά στο σχέδιο και στη χρήση των υλικών, δίνοντας στην αγορά, εννέα νέα σχέδια ρούχων, μέσα από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021:

«Φορέματα, πουκάμισα, μία μπλούζα, τζάκετ, ένα γιλέκο και μία φούστα είναι αρκετά για να συμπληρώσουν ιδανικά και να αναδείξουν τα ήδη γνωστά και αποδεκτά στην αγορά προϊόντα της Callista Crafts.

Η παλέτα των χρωμάτων παραμένει στα βασικά και γήινα χρώματα που μας έχει συνηθίσει η Callista χρησιμοποιώντας το μαύρο, το λευκό και το καφέ του δέρματος, με λεπτομέρειες που αποτίουν φόρο τιμής στους ήδη υπάρχοντες κώδικες των προϊόντων της επιχείρησης, όπως είναι τα μακριά δερμάτινα κορδόνια και τα macramé δεσίματα, με λιτές γραμμές και γεωμετρικές φόρμες, μαλακό δέρμα, πολυτελή υφάσματα και περίτεχνες λεπτομέρειες» αναφέρει η εταιρία.

5Q91uhfM

«Το θεωρήσαμε ως ένα φυσικό επόμενο βήμα να παρουσιάσουμε μία συλλογή ρούχων. Ήταν μία λογική συνέχεια στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Callista» τόνισαν μ ιλώντας για το νέο τους επιχειρηματικό άνοιγμα, οι επικεφαλής της Callista Ελένη Κωνσταντινίδου και Σίλια Σιγαλού προσθέτοντας τα εξής: «Μετά τις τσάντες, τα δερμάτινα αξεσουάρ και τα σανδάλια, ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι η Callista έπρεπε να συμπληρώσει την πρότασή της στη γυναικεία εμφάνιση με αυτή τη μικρή συλλογή που είναι ένα συμπλήρωμα στα δερμάτινα είδη της εταιρίας μας. Πάντα με την δική μας σχεδιαστική λογική και πάντα με την κορυφαία ποιότητα ως οδηγό. Και φυσικά δεν σταματούμε να κοιτάζουμε την περεταίρω επιχειρηματική μας ανάπτυξη με σταθερά και καλά προετοιμασμένα βήματα».

Για να πετύχει σε αυτό το νέο επιχειρηματικό της άνοιγμα η Callista επέλεξε να συνεργαστεί με τον νεαρό και ταλαντούχο σχεδιαστή Άγγελο Τσακίρη ως έναν εκπρόσωπο μιας νέας και εξαιρετικά δημιουργικής γενιάς σχεδιαστών. Του ζήτησε να μετουσιώσει τη νέα αυτή πορεία της επιχείρησης και να δώσει ζωή στα ρούχα της Callista, υμνώντας την ελευθερία της σύγχρονης θηλυκότητας, προβάλλοντας ταυτόχρονα την κομψότητα που δεν υπακούει σε κανόνες, αλλά απαιτεί την άριστη ποιότητα, τα άψογα φινιρίσματα και το υψηλό σχεδιαστικό ήθος.

KcwRwYAw

«Η συλλογή αυτή είναι ένα σημείωμα αγάπης προς το brand, τις μοναδικές γυναίκες του και την αξία της παραδοσιακής χειροτεχνίας που διατηρεί με άσβεστο πάθος. Σχεδίασα τα ρούχα όχι ως συνέχεια των δερμάτινων αξεσουάρ της Callista, αλλά ως το στοιχείο αυτό που ήρθε να ολοκληρώσει, με το πλήρωμα του χρόνου, την εικόνα της σύγχρονης δυναμικής θηλυκότητας και την πίστη του brand σε αυτήν». – Άγγελος Τσακίρης

Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά:

·         Στο e-shop της Callista στο www.callistacrafts.com

·         Callista Store : Βουκουρεστίου 11, Αθήνα, τηλ.: 2103647989

·         Callista Corner: Attica Department Store Athens & Golden Hall

Ποιος είναι ο Άγγελος Τσακίρης

Ο Έλληνας σχεδιαστής και ιδρυτής του brand angęlos tsakiris κατέχει ήδη μια αναγνωρισμένη θέση στον χώρο της μόδας μέσα από την απλότητα και την πολυμορφικότητα των σχεδίων του. Γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη, ανδρώθηκε στην Πόλη του Μεταξιού, το Σουφλί, και μαγεμένος από τον τρόπο που δημιουργείται ένα μεταξωτό ύφασμα από την αρχή ως το τέλος, αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να αναζητήσει το όνειρό του στον χώρο της μόδας.

Η πρώτη του συλλογή με τίτλο «Alliberament» (ελευθερία), εμπνευσμένη από πίνακες του Joan Miró, παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2017 αποκτώντας γρήγορα φανατικό κοινό. Οι συλλογές του χαρακτηρίζονται από ένα φλερτ της τέχνης με τη μόδα, χωρίς επιτήδευση, αλλά με διάθεση αποδόμησης της ύλης και αναδημιουργίας με βασικό άξονα την ποιότητα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.