ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

2ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners: «Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα!»

13:27 - 30 Ιουλ 2013 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners: «Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα!»
Ομιλητής θα είναι ο «δάσκαλος» των Master Coaches – Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching.

Your VISION QUEST: see the change you want to be in the world – Now!/ Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα! είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη με θετική στάση ζωής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξελιχθούν ως ηγέτες και να διεκδικήσουν προσωπική και επαγγελματική ευημερία.

Πρόκειται για ένα βιωματικό workshop που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου και θα έχει διάρκεια 8 ωρών, μέσα από τις 4 ενότητες του οποίου, ο Hendre Coetzee θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη του προσωπικού τους «χάρτη», στο σχεδιασμό του οράματός τους και στην επίτευξη των στόχων τους. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν μια τεκμηριωμένη μέθοδο, με βάση τις νεύρο-επιστήμες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τη διαύγειά τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται και να σχεδιάσουν ένα πλάνο που θα τους οδηγήσει με επιτυχία στο προσωπικό τους ταξίδι - τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το Σεμινάριο διαρθρώνεται σε 4 ενότητες.

  • 10:30 – 11:30: Εισαγωγή στο Σεμινάριο & Παρουσίαση της Έρευνας "Your VISION QUEST"

Την εισαγωγή και το συντονισμό του σεμιναρίου θα πραγματοποιήσει η κυρία Γεωργία Καρτσάνη, CEO της SARGIA Partners.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alternative Research Solutions, κύριος Τίτος Σιμιτζής θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πρωτοποριακής έρευνας «Your VISION QUEST», η οποία πραγματοποιήθηκε ειδικά για τους σκοπούς του Σεμιναρίου, με στόχο να ανιχνεύσει τη σημασία και τα χαρακτηριστικά του προσωπικού και εταιρικού οράματος στη σημερινή εποχή.

  • 11:30 – 13:30: «Ξετυλίγοντας το ΌΡΑΜΑ σας»

O Hendre Coetzeeθα δώσει απαντήσεις σε κεντρικά ερωτήματα που σχετίζονται με τη γέννηση του Οράματος, θα εξετάσει την επιρροή του οράματος στην επιχειρηματική και προσωπική ζωή και θα ξεκινήσει τη διαδικασία σχεδιασμού του Χάρτη Οράματος των συμμετεχόντων.

  • 14:30 – 16:00: «Όραμα και Οραματιστής – Η Νεύρο-Επιστήμη της Δέσμευσης»

Oι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τους παράγοντες που λειτουργούν ανασταλτικά στην επιδίωξη του οράματός τους, με στόχο να ξεκλειδώσουν τα πλαίσια πόλωσης και να αποδεσμεύσουν το όραμα τους από αυτά.

  • 16:30 – 18:00: «Καταρρίπτοντας τα οχυρά που σαμποτάρουν το Όραμα»

Ο Hendre Coetzeeθα χαρτογραφήσει μαζί με τους συμμετέχοντες τις πηγές και τις λεπτομέρειεςπουαπαιτούνταιπροκειμένουνα καταλήξουν σεένασαφέςπλάνοδράσηςγιαάμεσααποτελέσματα προς τηνεπίτευξητουοράματός τους.

«Μόλις το 5% των ανθρώπων αφιερώνουν χρόνο για να γράψουν το όραμά τους»

Όπως υπογραμμίζει η κυρία Γεωργία Καρτσάνη, CEO της SARGIA Partners και Master Coach: «Μόλις το 5% των ανθρώπων αφιερώνουν χρόνο για να γράψουν το όραμά τους. Ίσως αυτό να εξηγεί και γιατί τόσο λίγοι άνθρωπο ζουν τη ζωή που θα ήθελαν να ζουν. Σύμφωνα με αυτή τη στατιστική, αν αφιερώσουμε χρόνο για να καταγράψουμε τους στόχους μας, θα είμαστε κατά 95% σε πλεονεκτικότερη θέση από τους υπολοίπους. Σκεφτείτε, δεν είναι αυτή μία πολύ καλή ευκαιρία; Το 2ο Leadership Seminar θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν ακριβώς αυτό - να χρησιμοποιήσουν μια μέθοδο τεκμηριωμένη, με βάση τις νεύρο-επιστήμες, για να σχεδιάσουν τόσο το βραχυπρόθεσμο όσο και το μακροπρόθεσμο πλάνο της ζωής τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.