ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

12:33 - 19 Απρ 2007 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα EURO 2 DAY της 17/4/2007 και σε απάντηση της 17/04/07 επιστολής του Χ.Α., η εταιρία γνωστοποιεί τα εξής:
Όπως είχαμε αναφέρει και στην από 24/01/07 ανακοίνωσή μας, η Διοίκηση της Εταιρείας, κατόπιν προσέγγισής της από ξένο επιχειρηματικό όμιλο διεθνούς κύρους, για την διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασίας, ευρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο συνομιλιών για συνεργασία με τον όμιλο αυτό στον κλάδο της υπαίθριας διαφήμισης.
Η Διοίκηση της Εταιρείας μας, θεωρεί ότι, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δεν υφίσταται οτιδήποτε προς ανακοίνωση, δεδομένης της υποχρεώσεως για προστασία του επενδυτικού κοινού αφενός και ταυτόχρονα της ανάγκης για την επιβαλλόμενη εχεμύθεια ως προς τις εν λόγω συνομιλίες ? διαπραγματεύσεις, οι οποίες ευρίσκονται σε κρίσιμη φάση αφετέρου, λαμβανομένου υπόψη και του ότι μέχρι στιγμής ουδέν οριστικό υφίσταται.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει υπεύθυνα και έγκαιρα τις Αρχές και το επενδυτικό κοινό εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε συγκεκριμένη εξέλιξη.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.