ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιεβαιώνει τις πληροφορίες η Αλμα Ατέρμων, αλλά

12:34 - 20 Απρ 2007 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών προβαίνει η Alma Ατέρμων περί συνεργασίας της με όμιλο του εξωτερικού.
Αναλυτικότερα:

"Όπως ήδη σε προηγούμενες ανακοινώσεις έχουμε αναφέρει, οι συνομιλίες-διαπραγματεύσεις της Εταιρείας μας, αναφορικά με τη συνεργασία της με όμιλο του εξωτερικού καθώς και τον τρόπο υλοποίησής της στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης, ευρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με συνέπεια, κατά την άποψη της Διοίκησης, οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση πιθανότατα:

α. Θα δημιουργήσει κινδύνους για το επενδυτικό κοινό, δεδομένου ότι επίκειται εντός των προσεχών ημερών η πραγματοποίηση της συγκληθείσας Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων, η οποία, ως το ανώτατο όργανο της Εταιρείας, θα αποφασίσει κυριαρχικά και δεσμευτικά και ως εκ τούτου φρονούμε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 4 παρ. 1 της Αποφάσεως 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί υπάρξεως νομίμου συμφέροντος για την αναβολή δημοσιοποίησης προνομιακών πληροφοριών και

β. Θα επιφέρει σημαντική ζημία στην Εταιρεία και στους Μετόχους της λόγω της έκθεσης σε κίνδυνο εκ της μη τήρησης της επιβαλλόμενης κατά τις συνομιλίες εμπιστευτικότητας και της εντεύθεν ευθύνης εκ των διαπραγματεύσεων έναντι των συνομιλητών μας. 

Σημειώνουμε ότι, ουδεμία πληροφόρηση, οιασδήποτε φύσεως, αναφορικά με τις διεξαγόμενες συζητήσεις έχει προέλθει από τη Διοίκηση ή το περιβάλλον της Εταιρείας μας, η οποία έχει τηρήσει πιστά όλους τους απαιτούμενους κανόνες, με αποτέλεσμα την διασφάλιση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των πληροφοριών.

Σε κάθε περίπτωση η Διοίκηση της Εταιρείας μας στερείται της δυνατότητας να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει κατά περίπτωση το περιεχόμενο σχετικών δημοσιευμάτων (στο σύνολό τους ή επί μέρους), των οποίων οι πηγές είναι άγνωστες, δεδομένου ότι, κατά την άποψή μας, ενδέχεται να δημιουργηθεί σύγχυση στο επενδυτικό κοινό".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.