ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης.

15:57 - 09 Ιουν 2008 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας και κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της, η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του την 30/05/2008, καλούνται οι κ. Μέτοχοι της Εταιρείας να συνέλθουν σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Ιβύκου αρ. 4, Παγκράτι, Αθήνα με θέματα ημερησίας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της Μητρικής και του Ομίλου της χρήσεως 1/1-31/12/2007, με τη σχετική Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και την Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή (σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης).
2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του καθώς και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2007.
3. Εκλογή ενός Τακτικού Ελεγκτή και ενός αναπληρωματικού για τη χρήση 2008.
4. Προέγκριση αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2008 και καθορισμός αυτής.
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
6. Συζήτηση και λήψη αποφάσεως για αλλαγή - τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρίας.
7. Συζήτηση και λήψη αποφάσεως για αλλαγή της έδρας της εταιρίας.
8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Καλούνται όθεν οι κ. μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με τη δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους, προκειμένου να μετάσχουν νόμιμα στη Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
Ειδικότερα όσοι εκ των κ. μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει και κατέχουν άϋλους τίτλους, καλούνται να δεσμεύσουν τις άϋλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από την "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ" ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση της "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ" σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας.
Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή, θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωσή τους απευθείας στην "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ" και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρεία.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι κ.κ. μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά νομιμοποιητικά της μετοχικής τους ιδιότητας έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.