ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean: Βραβείο καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής στην Ευρώπη

14:28 - 07 Απρ 2009 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις, απέσπασε η Aegean Airlines από τους ίδιους τους ταξιδιώτες που βαθμολογούν τις εμπειρίες τους με όλες τις εταιρείες που ταξιδεύουν παγκοσμίως. Η AEGEAN με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκε το βραβείο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρίαςστην Ευρώπη για το 2009, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού 10 ετών της SKYTRAX, την 1η Απριλίου στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Τα Παγκόσμια Αεροπορικά Βραβεία (World Airline Awards) αποτελούν έναν καταξιωμένο, έγκριτο, ανεξάρτητο θεσμό με παγκόσμια απήχηση, ενώ η Skytrax αποτελεί την κορυφαία παγκόσμια εταιρία συμβούλων στην αεροπορία, που βραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες βασιζόμενη σε εκατομμύρια μαρτυρίες, βαθμολογήσεις, σχόλια και έρευνες ταξιδιωτών, για αυτό τα World Airline Awards θεωρούνται τα πιο έγκριτα βραβεία του κλάδου. Στην παγκόσμια έρευνα που έγινε από την SKYTRAX για την περίοδο 2008/9, συμμετείχαν 16.241.085 επιβάτες από 97 διαφορετικές εθνικότητες. Η διεθνής έρευνα διήρκεσε 8 μήνες, μεταξύ του Αυγούστου 2008 και του Μαρτίου 2009, κατά την οποία οι επιβάτες επέλεξαν ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητεςγια την αεροπορική εταιρεία της χρονιάς, τις καλύτερες περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες, καθώς και άλλες κατηγορίες.

Παράλληλατο προσωπικό καμπίνας της AEGEAN ανακηρύχθηκε BEST CABIN CREW για την Νότια Ευρώπη.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Στην AEGEAN νιώθουμε όλοι ιδιαίτερα υπερήφανοι που μία Ελληνική Εταιρία κατορθώνει να αναγνωρίζεται ως η καλύτερη, από τους ίδιους τους επιβάτες που πετούν σε ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς, ανάμεσα σε τόσες καταξιωμένες αεροπορικές εταιρίες. Το βραβείο αυτό απεικονίζει τις προσπάθειες και των 2.300 συνεργατών μας, γι’ αυτό θα ήθελα να τους το αφιερώσω.Αυτές οι διακρίσεις ενισχύουν τη δέσμευση όλων μας για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα των επενδύσεών μας στο νέο στόλο αεροσκαφών. Οι πελάτες μας είναι και οι καλύτεροι πρεσβευτές των αξιών μας και αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά μέσα από τη χρυσή διάκριση Skytrax».

Ο κ. Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, συνεχάρη την AEGEAN και δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδεχτήκαμε τη διάκριση της Aegean Airlines στην 1η θέση της κατηγορίας Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών. Η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζει μεγάλο ανταγωνισμό τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται η Aegean Airlines κάνει ότι είναι δυνατό για να έχει ευχαριστημένους τους πελάτες της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.