ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Olympic Air με Etihad Airways

14:48 - 13 Μαϊ 2010 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Την έναρξη της εμπορικής συνεργασίας με την Etihad Airways (EY), σε επίπεδο πτήσεων κοινού κωδικού (code-share agreement), προσφέροντας στους επιβάτες την δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Αυστραλία και την Νότια Αφρική, ανακοίνωσε η Olympic Air (ΟΑ).
H Olympic Air θα διαθέτει εισιτήρια για τις πτήσεις της Etihad Airways από Αθήνα προς Abu-Dhabi μετ’ επιστροφής, καθώς και στις πτήσεις από Abu-Dhabi προς Johannesburg, Cape Town, Sydney και Melbourne,. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Etihad.

Η συνεργασία με την Etihad προσφέρει στους επιβάτες της Olympic Air τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Ν. Αφρική μέσω του Abu-Dhabi, του μεγαλύτερου κόμβου μετεπιβιβαζομένων επιβατών στη Μέση Ανατολή.

Αντίστοιχα, η Etihad Airways θα διαθέτει εισιτήρια για πτήσεις της Olympic Air από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σόφια και Βουκουρέστι, μετ’ επιστροφής, για όσους επιβάτες ξεκινούν από ή έχουν τελικό προορισμό το Abu-Dhabi. Οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη και πληρώματα της Olympic Air. Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκινούν στις 15 Μαϊου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 18 Μαϊου 2010.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.