ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean: Προσθέτει νέους προορισμούς στις θερινές της πτήσεις

16:45 - 11 Μαρ 2011 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Δεκάδες πτήσεις εβδομαδιαίως, κυρίως σε προορισμούς του εξωτερικού,προσθέτει στο θερινό της πρόγραμμα η Aegean Airlines. Παράλληλα ενισχύει τις συχνότητες σε υπάρχοντα δρομολόγια δημοφιλών προορισμών.

Συγκεκριμένα, η AEGEAN με την έναρξη του θερινού της προγράμματος προσθέτει από Αθήνα την Μόσχα και την Μπολόνια. Επίσης, προσθέτει νέους προορισμούς από Θεσσαλονίκη το Παρίσι και τη Μόσχα, ενώ παράλληλα, ξεκινά πτήσεις Λονδίνο/Heathrow από τη Λάρνακα, αλλά και απευθείας πτήσεις σε 6 ελληνικούς προορισμούς, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Κω, Μύκονο και Σαντορίνη.
Παράλληλα αυξάνονται σημαντικά οι συχνότητες της εταιρείας από Αθήνα για Λονδίνο/Heathrow (έως 4 καθημερινές), Ρώμη και Παρίσι (έως 3 καθημερινές), Βρυξέλλες (2καθημερινές) και Βαρκελώνη και Μαδρίτη (έως 10 την εβδομάδα). Εξαιρετικά σημαντική είναι η ενίσχυση του δικτύου άμεσων συνδέσεων από την Θεσσαλονίκη, που αριθμεί πλέον 18 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού από την πόλη, στην οποία έχουν μόνιμη βάση 5 αεροσκάφη της οικογένειας Airbus A320.
Mε τις προσθήκες αυτές η AEGEAN φτάνει πλέον τα 35 δρομολόγια εξωτερικού και τα 24 δρομολόγια εσωτερικού, χωρίς να υπολογίζεται ο σημαντικός αριθμός επιπλέον προορισμών σε εξαιρετικά σημαντικές αγορές που καλύπτονται από 6 αεροπλάνα της εταιρείας που δραστηριοποιούντα στην αγορά των ναυλωμένων πτήσεων (charter).

Τελευταία τροποποίηση στις 16:50 - 11 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.