ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean: Αναβαθμίζει την παρουσία της στην Κύπρο

12:18 - 12 Απρ 2011 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Λονδίνο και το Παρίσι, καθώς και προς άλλους οκτώ διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα, θα προσφέρει η Aegean στο πλαίσιο του νέου καλοκαιρινού της προγράμματος.

Συγκεκριμένα, με την έναρξη του θερινού της προγράμματος, η Aegean προχώρησε σε αναβάθμιση της παρουσίας της στην Κύπρο, μετατρέποντας σε βάση της το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, για τρία Airbus A320.

 

Ήδη, από τις 27 Μαρτίου 2011, η εταιρεία συνδέει τη Λάρνακα με το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Heathrow (Terminal 4) με μία καθημερινή πτήση. Το αεροσκάφος αναχωρεί καθημερινά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας στις 8:15 πμ και επιστρέφει από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου (Terminal 4) στις 12:15 (τοπική ώρα).

 

Επιπρόσθετα, από τις 9 Ιουνίου 2011, η Aegean εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι. Οι πτήσεις προς Παρίσι θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο.

 

Το αεροσκάφος θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 15:45 και θα επιστρέφει από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού (Terminal 1) στις 20:15. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια Airbus A320 168 θέσεων.

 

Ταυτόχρονα, η Aegean ενισχύοντας την σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας, ξεκινά την κάλυψη έξι νέων προορισμών με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο, Χανιά, Κω και Σαντορίνη, ενώ αυξάνει και τη συχνότητα των πτήσεών της προς τη Θεσσαλονίκη, με την προσθήκη και δεύτερης πτήσης, από τρείς έως και τέσσερεις φορές εβδομαδιαίως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.