ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία για πτήσεις της Ryanair σε Ρόδο και Κω

13:42 - 04 Δεκ 2012 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Συμφωνία για πτήσεις της Ryanair σε Ρόδο και Κω
Στην υπογραφή συμφωνίας με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair προχώρησαν οι φορείς της Δωδεκανήσου, προκειμένου να η Ρόδος και η Κω να εξυπηρετούνται με πτήσεις της ιρλανδικής εταιρείας από και προς ευρωπαϊκές πόλεις.

Η ανακοίνωση υπογραφής της συμφωνίας έγινε χτες από τους προέδρους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Πάππου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συμφωνία που υπεγράφη με την αναπτυξιακή εταιρεία του Εμιμελητηρίου ΔΕΤΑΠ περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση της συνδιαφήμισης που θα κάνει η αεροπορική εταιρία για τη Δωδεκάνησο στην ιστοσελίδα της και αφορά πτήσεις για τη Ρόδο και την Κω.

Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με βάση το Ελληνικό Δίκαιο, θα αφορά τα έτη 2013 και 2014 και θα περιλαμβάνει για τον μεν πρώτο χρόνο την πραγματοποίηση 16 πτήσεων εβδομαδιαίως, το διάστημα από 1 Απριλίου έως και 31 Οκτωβρίου, ενώ για το δεύτερο χρόνο το χρονικό διάστημα θα επεκταθεί κατά δύο μήνες.

Το ποσό που θα καταβάλουν οι φορείς της Δωδεκανήσου ανέρχεται σε 500.000 ευρώ και είναι μειωμένο κατά 260.000 ευρώ από το αρχικό ποσό το οποίο είχε τεθεί στις συζητήσεις που έγιναν.

Οι απευθείας πτήσεις προς Ρόδο και Κω θα συνδέσουν τα δύο νησιά, με πόλεις της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, ενώ στη συμφωνία συμμετέχουν οι δήμοι Ροδίων και Κω, ο ΠΡΟΤΟΥΡ (οργανισμός προβολής και διαφήμισης της Ρόδου), η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο ενιαίος φορέας τουρισμού Κω-Νισύρου.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:37 - 04 Δεκ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.