ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φέτος τα Χριστούγεννα “Smile & Win” με την Olympic Air!

20:16 - 07 Δεκ 2012 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Olympic AIR φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει κάθε μέρα από 10.000 μίλια σε 10 τυχερούς-μέλη του Travelair Club, με την εφαρμογή “Smile&Win” μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αναρτήσουν τις πιο χαμογελαστές φωτογραφίες τους στην αντίστοιχη εφαρμογή στη σελίδα της Olympic Air στο facebook  στην ηλεκτρονική Διεύθυνση http://on.fb.me/VyRQPq.
 
Εκτός από τα μίλια που κερδίζουν τα «χαμογελαστά» μέλη του Travelair Club, έχουν ακόμα ένα πολύ σημαντικό λόγο για να συμμετέχουν:
Ανάλογα με τα χαμόγελα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθεί χρηματικό ποσό στα παιδιά της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων «ΕΛΕΠΑΠ».
Όσα περισσότερα χαμόγελα συγκεντρωθούν τόσο μεγαλύτερο ποσό θα διατεθεί στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!
Κάθε ημέρα κληρώνονται δέκα νικητές οι οποίοι κερδίζουν από 10.000 μίλια ο καθένας για το Travelair Club.
Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ανεβάζει ημερησίως και μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού (Δευτέρα 31/12/2012) από μία χαμογελαστή φωτογραφία του και στη συνέχεια να πληκτρολογεί τον κωδικό της κάρτας του στο Travelair Club για να συμμετέχει στην κλήρωση για τα 10.000 μίλια κάθε μέρα. Σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος μέλος του Travelair Club υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφεί στην υπηρεσία μέσω συνδέσμου που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή.
 
1.10.000 μίλια κάθε μέρα! Όσα περισσότερα χαμόγελα συγκεντρωθούν, τόσο μεγαλύτερο ποσό θα διατεθεί στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ας αποδείξουμε μαζί πως χαμογελώντας μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!
10.000 μίλια κάθε μέρα! Όσα περισσότερα χαμόγελα συγκεντρωθούν, τόσο μεγαλύτερο ποσό θα διατεθεί στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ας αποδείξουμε μαζί πως χαμογελώντας μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!
Τα ονόματα των νικητών που θα προκύπτουν από τις κληρώσεις θα ανακοινώνονται στη σελίδα του facebook της Olympic Air ενώ τα μίλια θα καταχωρηθούν στους λογαριασμούς τους στο Travelair Club μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό “Smile&Win” μπορείτε να διαβάσετε τους όρους & τις προϋποθέσεις της εφαρμογής στη σελίδα της Olympic Air στο facebook : https://fbapps.camboindustries.net/olympicAir/xmas2012/texts/terms.pdf

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.