ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καυγάδες στην Κω γιατί έχασαν τη Ryanair

14:46 - 24 Δεκ 2012 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Την έντονη απογοήτευσή του εκφράζει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω Μηνάς Χατζημιχαήλ μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της πρώτης ελληνικής βάσης της 'Ryanair' στα Χανιά.

Σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί ευθέως όσους με τη στάση τους στάθηκαν εμπόδιο σε μία τέτοια προοπτική για το νησί της Κω κάνοντας λόγο για πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα και ζητώντας την παραίτησή τους.


«Δήμος Χανίων, Επιμελητήριο και επαγγελματικοί Φορείς, ενωμένοι και μονοιασμένοι σαν μία γροθιά, πέτυχαν αυτό που ζητούσε εδώ και 4 (τέσσερα) χρόνια η 'Ryanair' από την Κω και εμείς σφυρίζαμε αδιάφοροι. Πέτυχαν να γίνουν τα Χανιά η πρώτη βάση της 'Ryanair' στην Ελλάδα», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζημιχαήλ.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα από αυτή τη συμφωνία τα Χανιά «ξαφνικά γίνονται η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού», ενώ υποστηρίζει πως «τα ποσά και οι όροι του συμβολαίου είναι εντελώς βατοί, άνετα εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του νησιού μας, χωρίς καν τη βοήθεια του ΕΒΕΔ ή οποιουδήποτε άλλου και για την Κω θα ήταν παιχνιδάκι να υπογραφούν».
 
Σημειώνεται ότι η συμφωνία για να γίνει το αεροδρόμιο Χανίων hub για την τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, που λειτουργεί 400 αεροσκάφη, απαίτησε τη γενναία χρηματική καταβολή από τους φορείς της κρητικού νομού.

Τέλος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Κω καταλήγει τονίζοντας ότι «είχαμε στα χέρια μας εδώ και χρόνια τη συμφωνία του αιώνα, ήμασταν οι πρωτοπόροι και τη χάσαμε. Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό της Κω, κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για το οικονομικοκοινωνικό έγκλημα, κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για το πολιτικό έγκλημα, κάποιοι πρέπει να πάνε στα σπίτια τους...».
Τελευταία τροποποίηση στις 15:14 - 24 Δεκ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.