ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Emirates SkyCargo κατέκτησε το βραβείο «Cargo Airline of the Year 2013»

15:05 - 11 Ιουν 2013 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, έχει πλέον εδραιώσει τη θέση της ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παίκτης στη βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών φορτίου με την κατάκτηση του βραβείου «Cargo Airline of the Year 2013» στα βραβεία Air Cargo Week World Air Cargo Awards.

Η Emirates SkyCargo έλαβε το βραβείο «Cargo Airline of the Year 2013» σε ένα εορταστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο The Westin Grand Hotel στο Μόναχο, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης του κόσμου για τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα.

«Η κατάκτηση του βραβείου «Cargo Airline of the Year 2013» αποδεικνύει την αφοσίωση της Emirates SkyCargo στην εξυπηρέτηση πελατών και την ποιότητα» δήλωσε ο Pradeep Kumar, Emirates Senior Vice President Cargo Revenue Optimisation and Systems που παρέστη στην τελετή. «Το συγκεκριμένο βραβείο θέλω να το μοιραστώ με όλη την ομάδα της Emirates SkyCargo, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της οποίας, κάνει δυνατή την επιτυχία μας».

Νέοι προορισμοί και αεροσκάφη

Τα βραβεία έρχονται σε μια περίοδο συνεχούς ανάπτυξης της SkyCargo. Νωρίτερα αυτό το έτος, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates ενίσχυσε σημαντικά τη χωρητικότητα φορτίου της με την προσθήκη τριών νέων αεροσκαφών Boeing 777F, αυξάνοντας το στόλο των αεροσκαφών της σε 10 και το δίκτυο προορισμών μεταφοράς μόνο εμπορευματικού φορτίου σε 13. Οι προορισμοί είναι: Ταϊπέι, Τσιταγκόνγκ, Ελντορέτ, Λιλόνγκουε, Σικάγο, Αλμάτι, Γκέτεμποργκ, Σαραγόσα, Βιρακόπος, Τρίπολη, Τζιμπουτί, Ανόι και Λιέγη.

Η Emirates SkyCargo εξυπηρετεί σήμερα ένα δίκτυο με περισσότερους από 130 προορισμούς σε 77 χώρες, που εκτείνεται σε έξι ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

emirates 777

Σε αναγνώριση της συνολικής άριστης πολιτικής της σε όλους τους τομείς λειτουργίας της, η SkyCargo κατέκτησε πρόσφατα μια σειρά από σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας, όπως τα: «Cargo Airline of the Year 2013», «Best Airline Cargo Μέση Ανατολή», «Best Air Cargo Carrier Middle East» (AFSCA), «Cargo Operator of the Year», (SCATA) και «Air Cargo Excellence Award» (Air Cargo World).

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.