ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Νέο «χτύπημα» στο «Ελ. Βενιζέλος»

00:01 - 11 Ιουλ 2013 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ryanair: Νέο «χτύπημα» στο «Ελ. Βενιζέλος»
Μεγάλες αυξήσεις στον αριθμό των επιβατών, που διακινεί η Ryanair τον Μάιο δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρία, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να «καρφώσει» παράλληλα το «Ελ. Βενιζέλος» με αφορμή τα πρώτα πρόχειρα στοιχεία που έδωσε ο ΣΕΤΕ στη δημοσιότητα για τις τουριστικές αφίξεις τονίζοντας ότι τα περιφερειακά ελληνικά αεροδρόμια «βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με την Αθήνα, η οποία συνεχίζει να χάνει οι επιβάτες».

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2013, η επιβατική κίνηση της Ryanair στα ελληνικά αεροδρόμια διαμορφώνεται ως εξής, σύμφωνα με την εταιρία:

 

lsjglejreljrelujelojuelouoeyeghrdeloghr

 

«Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 2 εκατ. επιβατών προς / από Ελλάδα σε λιγότερο από 3 χρόνια σε 85 ελληνικές διαδρομές, από 10 αεροδρόμια (συμπεριλαμβανομένων 2 νέων αεροδρομίων στην Καλαμάτα και Ζάκυνθο) αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας υποστήριξη σε 1.400 ελληνικές θέσεις εργασίας» τονίζει σε ανακοίνωσή της και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να  κάνει δεκτή την πρότασή της για στήριξη του ελληνικού τουρισμού, σύμφωνα με την οποία, εφόσον γίνει δεκτή θα αυξηθεί η επιβατική κίνηση κατά 10 εκατομ επιβάτες ετησίως μέχρι το 2016.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:19 - 11 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.