ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα γραμμή - σύνδεση με την Καλαμάτα από την easyJet

18:20 - 11 Ιουλ 2013 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Νέα γραμμή - σύνδεση με την Καλαμάτα από την easyJet
H easyJet εγκαινιάζει νέα γραμμή γραμμή Λονδίνου Γκατγουίκ – Καλαμάτα για τα δρομολόγια των αεροπλάνων της .

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, 

«σε διαρκή ανάπτυξη της επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα, η easyJet από τις 6 Ιουλίου 2013 συνδέει το Λονδίνο Γκάτγουικ με την Καλαμάτα με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο , με αεροσκάφος Α319/320.

Με τη νέα αυτή σύνδεση, η easyJet θα εξυπηρετεί συνολικά 12  (δώδεκα) Ελληνικούς προορισμούς με απ΄ευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο,   τη Γαλλια , την Ιταλία, την Ελβετία και την Γερμανία , συμβάλλοντας ετσι, σημαντικά στην στήριξη  και προβολή του Ελληνικού τουρισμού.

 

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Operations Manager της easyJet δήλωσε σχετικά: ''Η easyJet από το 1998 που ξεκίνησε την πρώτη της πτήση με προορισμό την Αθήνα, παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη του δικτύου της, στηρίζοντας σταθερά τον Ελληνικό τουρισμού . Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2013, σε σχέση με το 2012, η αύξηση επιβατών από προς/από την Ελλάδα με πτήσεις της easyJet , αναμένεται να είναι της τάξεως του 11%. Η easyJet θα συνεχίσει την σταθερή ανάπτυξη της στην αγορά της Ελλάδας, πάντα με ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικές τιμές''».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.