ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eδωσαν τα χέρια Goldair Handling και Olympic Air

09:32 - 13 Δεκ 2013 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία της Goldair Handling με την Olympic Air στα παρακάτω 11 αεροδρόμια της χώρας : Αθήνα , Αλεξανδρούπολη , Ζάκυνθος , Θεσσαλονίκη , Ιωάννινα , Κάρπαθος , Πάρος , Ρόδος , Σκιάθος , Σάμος , Χίος ενώ συνεχίζεται η συνεργασία στην Σόφια.

Με την προσθήκη της Olympic Air στο πελατολόγιο της, η Goldair Handling προχώρησε σε πρόσληψη 270 εργαζομένων σε Αθήνα και περιφέρεια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Handling, Δημήτρης Παπαμιχαήλ δήλωσε : “Η συμφωνία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική για την εταιρεία μας, αφενός μεν , λόγω της ιστορικής σημασίας της Ολυμπιακής Αεροπορίας , αφετέρου δε , του γεγονότος ότι η Goldair Handling συνεχίζει να συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης.

Η Goldair Handling , είναι από τους σημαντικότερους παρόχους επίγειας εξυπηρέτησης. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και δραστηριοποιείται σε 26 αεροδρόμια στην χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 2 στην Βουλγαρία , ενώ απασχολεί σήμερα 1.490 μόνιμους και 790 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 620 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:55 - 13 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.