ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η μάχη στους... αιθέρες: Η airberlin αυξάνει τις πτήσεις της προς Ελλάδα!

01:01 - 16 Ιαν 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Λίγα 24ωρα μετά την απόφαση της Ryanair για τη δημιουργία βάσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η airberlin, ο δεύτερος σε μέγεθος αεροπορικός μεταφορέας της Γερμανίας, επεκτείνει την τουριστική προσφορά του για το ερχόμενο καλοκαίρι, πολλαπλασιάζοντας τις πτήσεις σε πολλούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα.

"Το τουριστικό προϊόν είναι από τους βασικούς πυλώνες της εμπορικής δραστηριότητάς μας, γι' αυτό βελτιώνουμε συνεχώς την προσφορά μας", δήλωσε ο Ντέτλεφ Άλτμαν, αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας, τονίζοντας ότι νέος προορισμός φέτος είναι η Λάρνακα και η Μάλτα, ενώ η εταιρεία αύξησε τον αριθμό πτήσεων προς την Ελλάδα και τις Καναρίους νήσους.

 

Το καλοκαίρι του 2014 θα αυξηθεί κατά 11% η συχνότητα των πτήσεων προς την Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι και θα φτάσει συνολικά τις 172 πτήσεις την εβδομάδα, αναφέρει η Deutschewelle.

 

Προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης η airberlin θα προσθέσει 7 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, ενώ στην Κω και τη Σαντορίνη θα προσγειώνονται 3 επιπλέον αεροπλάνα της γερμανικής εταιρείας την εβδομάδα. Έτσι, συνολικά οι Γερμανοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 πτήσεις την εβδομάδα για τη Σαντορίνη και 21 για την Κω. Μία επιπλέον πτήση εβδομαδιαία προγραμματίζεται για τα Χανιά, την Καλαμάτα, τη Λέσβο, τη Μύκονο, τη Ρόδο, τη Σάμο και τη Ζάκυνθο.

airberli150114

Σε 147 προορισμούς

Η airberlin επεκτείνει τις πτήσεις και σε άλλους προορισμούς, όπως το νησί Λανζαρότε, αλλά και σε πιο μακρινούς και εξωτερικούς προορισμούς στις ΗΠΑ και την Ασία, ενώ θα προσφέρει για ταξιδιώτες που πετούν από το αεροδρόμιο της Βιέννης τη δυνατότητα να πετάξουν στη Μαδρίτη, τη Μάλτα και τη Λάρνακα.

 

Οι τουρίστες που επιλέγουν να πετάξουν με την airberlin, θα μπορούν να παίρνουν μαζί τους δωρεάν μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά. Όσοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα πολλών πτήσεων της εταιρείας θα μπορούν να μαζεύουν μίλια σε όλες τις πτήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ευρύχωρες θέσεις στο αεροπλάνο ή να παίρνουν μαζί τους δωρεάν αθλητικό σάκο.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:27 - 15 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.