ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Δηλώνουν άγνοια για τις "επί χρήμασι" προσλήψεις

16:25 - 21 Φεβ 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ryanair: Δηλώνουν άγνοια για τις "επί χρήμασι" προσλήψεις
Άγνοια για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και θέλουν την Ryanair να ζητά χρήματα από υποψήφιους εργαζομένους προκειμένου να τους προσλάβει η εταιρεία δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και Marketing της Ryanair για την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κροατία John Alborante.

Το στέλεχος της ιρλανδικής, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας εξήγησε ότι την επιλογή και τις προσλήψεις προσωπικού τις έχουν αναλάβει συνολικά πέντε ανεξάρτητες εταιρείες, οι οποίες προσλαμβάνουν το προσωπικό και στην συνέχεια το υπενοικιάζουν στην Ryanair. Η μοναδική αναφορά που έγινε στο ζήτημα των προσλήψεων, κατά την διάρκεια σημερινής συνάντησης που πραγματοποίησε η Ryanair με δημοσιογράφους, είναι οι σκέψεις της εταιρείας να συμπεριλάβει στο ιπτάμενο προσωπικό των πτήσεων εσωτερικού που θα εκτελεί από την 1η Απριλίου στην Ελλάδα (Αθήνα - Χανιά, Ρόδος και Θεσσαλονίκη) ένα ελληνόφωνο μέλος ώστε να εξυπηρετηθούν Ελληνες επιβάτες που δεν μιλούν ελληνικά.

Οσον αφορά στις προσφορές με τους χαμηλούς ναύλους που έριξε στην αγορά τον Ιανουάριο (πτήσεις εσωτερικού από 12 ευρώ και 25 ευρώ για τις πτήσεις εξωτερικού) ο κ. Alborante δήλωσε ότι δεν έχουν κλείσει όλες οι θέσεις μεν, είναι πολύ κοντά σε αυτό και μάλιστα τόνισε ότι είχαν 5%-6% περισσότερες κρατήσεις από ότι ανέμεναν, αρνούμενος ωστόσο να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Καμία πρόσληψη επίσης δεν θα κάνει η εταιρεία Skyserv που έχει αναλάβει την επίγεια εξυπηρέτηση της Ryanair η οποία υπενθυμίζεται ότι θα εγκαταστήσει βάση δύο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα και ενός στην Θεσσαλονίκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.