ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Ανοίγει τα φτερά της… ακόμα περισσότερο συνδέοντας Αθήνα - Λονδίνο

14:12 - 27 Μαρ 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ryanair: Ανοίγει τα φτερά της… ακόμα περισσότερο συνδέοντας Αθήνα - Λονδίνο
Την έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου (Stansted) αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο ανακοίνωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του Reporter, το οποίο πρώτο είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της εταιρείας για περαιτέρω ενίσχυση της συγκεκριμένης πτήσης.

Με σημερινή της ανακοίνωση – καθόλου τυχαία δεν είναι η επιλογή της ημέρας καθώς σήμερα ανακοινώνει η AegeanAirlines το θερινό της πρόγραμμα – η Ryanair ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η καθημερινή πτήση που “ανοίγει” την πρωταπριλιά μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου πρόκειται να… πολλαπλασιαστεί.

Το επόμενο φθινόπωρο η Ryanair θα εξυπηρετεί ακόμη περισσότερους επιβάτες καθώς δρομολογεί στις 26 Οκτωβρίου δεύτερη καθημερινή πτήση που θα συνδέει την Αθήνα με το Λονδίνο. Η εξαιρετικά καλή πορεία των προκρατήσεων που σημείωσαν τα φθηνά εισιτήρια που «έριξε» στην αγορά η ιρλανδική εταιρεία, οδήγησε το επιτελείο της στην απόφαση διεύρυνσης της, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αεροπορική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πτήση ενδέχεται να αποτελέσει μεγαλύτερο πονοκέφαλο στην Aegean Airlines από ότι οι πτήσεις εσωτερικού που δρομολογεί η Ryanair από την πρώτη Απριλίου, καθώς πρόκειται για ένα δρομολόγιο πολύ «δυνατό» στην Ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, μερίδιο του οποίου διεκδικούν παραδοσιακά όλες οι εταιρείες που σέβονται τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας του εκκεντρικού Ο’Λίρι παρέχεται ήδη η δυνατότητα κρατήσεων για όσους επιθυμούν να κλείσουν εισιτήριο για το επόμενο φθινόπωρο.

 

Χαρά Αυγερινού

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.