ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγοράστε θέση εργασίας στη Ryanair με... μόλις 3.500 ευρώ

09:51 - 19 Σεπ 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Αγοράστε θέση εργασίας στη Ryanair με... μόλις 3.500 ευρώ
Προσωπικό καμπίνας σε Χανιά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα αναζητά η Ryanair, με τους επιλεγμένους "τυχερούς" ωστόσο, να αναλαμβάνουν οι ίδιοι το κόστος εκπαίδευσής τους.

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο μήνα «ημέρες καριέρας» στην Ελλάδα, αναζητώντας νέους και νέες, που θέλουν να εργαστούν σε θέσεις πληρώματος θαλάμου επιβατών, ήτοι ως αεροσυνοδοί και φροντιστές. Ειδικότερα, οι ημέρες καριέρας θα γίνουν στα Χανιά (1η Οκτωβρίου), στη Θεσσαλονίκη (2 Οκτωβρίου) και στην Αθήνα (31 Οκτωβρίου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie, της εταιρεία Crewlink. Η Crewlink, με έδρα τη Φρανκφούρτη αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού της Ryanair. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι υποψήφιοι θα πληρώσουν μόνοι τους τα έξοδά της εκπαίδευσηής τους, που κυμαίνονται από 2.749 εως 3.549 ευρώ, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. 

Από τα ποσά αυτά τα 500 ευρώ χαρακτηρίζονται από την Crewlink ως «δικαίωμα εγγραφής», το οποίο πληρώνουν οι υποψήφιοι προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στο πρόγραμμα κατάρτισης και τα οποία δεν επιστρέφονται ακόμη και αν ο υποψήφιος δεν πιάσει δουλειά στην Ryanair, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι εκπαιδευόμενοι θα δεσμευτούν πλήρως για την κατάρτισή τους, ενώ καλύπτουν κόστος που αφορά: Εγχειρίδια, ID επεξεργασίας, ιατρικές εξετάσεις, υλικά.

Επίσης από το σύνολο του ποσού, 700 ευρώ αφορούν το κόστος διαμονής των υποψηφίων στο κέντρο εκπαίδευσης της Crewlink στη Γερμανία. Το υπόλοιπο ποσό των διδάκτρων επιστρέφεται στον εκπαιδευόμενο αν αυτός τελικώς δεν προσληφθεί από την Crewlink προκειμένου να εργαστεί την αεροπορική εταιρεία.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.