ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iTraveller: H καμπάνια της Aegean από την OgilvyOne & τη Soho Square

10:52 - 06 Οκτ 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
iTraveller: H καμπάνια της Aegean από την OgilvyOne & τη Soho Square
iTraveller: «Παραγωγή branded content και προώθησή του στα social media σε πραγματικό χρόνο».

Με σκοπό να προωθήσουν τη νέα iPad εφαρμογή της Aegean Airlines, η OgilvyOne και η Soho Square δημιούργησαν την καμπάνια iTraveller. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Πέτρος και αποστολή του ήταν να ζήσει το πιο περιπετειώδες ταξίδι με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean και τον κόσμο.

Ο Πέτρος ή αλλιώς ο iTraveller της Aegean οργάνωνε απλά και εύκολα το ταξίδι του μέσα από το iPad app, ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος συμμετείχε ενεργά βοηθώντας τον να ζήσει περισσότερες εμπειρίες. Κάθε φορά που κάποιος έκανε download το νέο iPad App της Aegean ή like και share στο περιεχόμενο που ανέβαζε, τον βοηθούσε να συνεχίσει.

Ο iTraveller ξεκίνησε το ταξίδι του στις 29 Αυγούστου από την Μαδρίτη και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σεβίλλη, τη Στοκχόλμη, την Καλαμάτα, το Μόναχο, τη Ζυρίχη και το Άμπου Ντάμπι.

Η ομάδα της OgilvyOne και της Foss Productions είχε αναλάβει την κινηματογράφηση και το edit όλης της ενέργειας. Οι εμπειρίες του iTraveller γίνονταν μικρά videos που ποστάρονταν καθημερινά σε πραγματικό χρόνο μαζί με φωτογραφίες στα social media της Aegean ενώ όλα συγκεντρώνονταν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Tumblr blog.

Δείτε όλα όσα έζησε στο ταξίδι του στο www.aegeanitraveller.com

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.