ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξάνει σε 11 την εβδομάδα τα δρομολόγια Αθήνα-Νέα Υόρκη η Delta Airlines

13:19 - 11 Νοε 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Αυξάνει σε 11 την εβδομάδα τα δρομολόγια Αθήνα-Νέα Υόρκη η Delta Airlines
Να αυξήσει τις πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για το καλοκαίρι του 2015 αποφάσισε η Delta Airlines.

Πιο αναλυτικά, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια στις 30 Μαρτίου 2015 με πέντε πτήσεις την εβδομάδα, οι οποίες θα αυξηθούν σε επτά την εβδομάδα (μια καθημερινά) από τις 2 Μαΐου και στη συνέχεια σε έντεκα την εβδομάδα από τις 3 Ιουνίου 2015.

 

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με υψηλή ζήτηση, η Delta θα προσφέρει 5.900 θέσεις κάθε εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την κοινοπραξία Air France-KLM και Alitalia.

 

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ επιβεβαίωσε πρόσφατα τη σημασία του τουρισμού για την Ελληνική οικονομία και η Delta είναι περήφανη που την υποστηρίζει, συνδέοντας την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη – έναν από τους πιο σημαντικούς ταξιδιωτικούς και εμπορικούς κόμβους του κόσμου», δήλωσε ο Perry Cantarutti, αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Ελπίζουμε ότι αυξάνοντας τη συχνότητα των πτήσεων την επόμενη χρονιά, θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών αναψυχής και επαγγελματιών, καθώς η Ελλάδα συνεχίζει την οικονομική της ανάκαμψη».

 

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το 2013 περίπου 755.000 αμερικανοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα, αριθμός αυξημένος κατά 35% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.