ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Germanwings ξεκινά πτήσεις μεταξύ Βόννης και Λάρνακας

18:22 - 14 Νοε 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Germanwings ξεκινά πτήσεις μεταξύ Βόννης και Λάρνακας
Το κενό που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια για λουκέτο στις Κυπριακές Αερογραμμές επιχειρούν σιγά σιγά να γεμίσουν οι ξένοι αερομεταφορείς.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι η Germanwings, χαμηλού κόστους, θυγατρική εταιρεία της Lufthansa, εκτελεί από την 1η Νοεμβρίου πτήσεις μεταξύ Κολονίας και Λάρνακας. Η Germanwings εκτελεί πλέον εβδομαδιαία πτήση συνδέοντας, κάθε Σάββατο, την Βόννη με τη Λάρνακα, με αεροσκάφος Airbus A319s. Η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες της διαφορετικές υπηρεσίες και ναύλους, παρέχοντας την δυνατότητα επιλογής ποιότητας και τιμής της πτήσης. 

Η γερμανική αγορά καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, με 43.000 Γερμανούς να έχουν επισκεφθεί το νησί από τον Ιανουάριο έως την Ιούλιο του 2014. Μεταξύ άλλων η Germanwings στρέφεται και προς Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στη Γερμανία και Γερμανούς που φοιτούν σε Κυπριακά πανεπιστήμια. 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την έναρξη αυτού του νέου δρομολογίου της Germanwings. Η Κύπρος είναι ένας σημαντικός, 12μηνος προορισμός για διακοπές ή για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης και λόγω του ζεστού κλίματος. Έτσι, μέσω αυτής της τακτικής εβδομαδιαίας πτήσης ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών σε αυτό το υπέροχο νησί της Μεσογείου, το οποίο, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό, τόσο για τους Γερμανούς όσο και για όλους τους Ευρωπαίους» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Germanwings κ. Andreas Engel.

Χαρά Αυγερινού

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.