ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπερατλαντικές πτήσεις το καλοκαίρι από Delta και Eurowings

12:16 - 28 Σεπ 2015 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Υπερατλαντικές πτήσεις το καλοκαίρι από Delta και Eurowings
Διαθέσιμες προς πώληση είναι πλέον οι θέσεις στις απευθείας πτήσεις της Delta Air Lines από Αθήνα προς Νέα Υόρκη, που θα εκτελούνται κατά το καλοκαίρι του 2016. Οι πτήσεις ξεκινούν 27 Μαρτίου 2016, θα εκτελούνται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 24 Μαΐου θα γίνουν καθημερινές και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300, 292 θέσεων.

Από τις 27 Μαΐου 2016, θα προστεθεί μια επιπλέον πτήση η οποία θα πραγματοποιείται επίσης σε καθημερινή βάση, με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 14. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η Delta θα προσφέρει πάνω από 7.500 εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia.

«Η επένδυση μας στον κόμβο μας της Νέας Υόρκης-JFK σημαίνει ότι προσφέρουμε μεγαλύτερη δυνατότητα ανταποκρίσεων στους επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ και σε μετέπειτα προορισμούς», δήλωσε ο Nat Pieper, α' αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Στο μεταξύ, οι ΗΠΑ είναι μια από τις κορυφαίες αγορές όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών προς την Ελλάδα και με τις πτήσεις να ξεκινούν νωρίτερα από ότι φέτος και την αύξηση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων ανά εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι, ανταποκρινόμαστε στην υψηλότερη ταξιδιωτική ζήτηση που σημειώνεται αυτή την περίοδο και υποστηρίζουμε τον εισερχόμενο τουρισμό».

germanwings

Διαθέσιμες οι θέσεις για το καλοκαίρι και από την Germanwings

Διαθέσιμες προς κρατήσεις είναι και οι πτήσεις της Germanwings και της Eurowings για το καλοκαίρι του 2016. Οι πτήσεις που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες της οικογένειας Wings, την Eurowings και την Germanwings, μεταξύ 27 Μαρτίου και 29 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς, είναι τώρα διαθέσιμες για κράτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες www.germanwings.com ή το www.eurowings.com.

Για πρώτη φορά, οι ταξιδιώτες που κανονίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για την επόμενη χρονιά, μπορούν να κλείσουν τις υπερατλαντικές τους πτήσεις με τη Eurowings και τις Ευρωπαϊκές τους πτήσεις με τη Germanwings. Στο πρόγραμμα της Germanwings προστέθηκε και το νέο δρομολόγιο μεταξύ Κολονίας/Βόννης και Μπόντρουμ, του καλοκαιρινού θέρετρου στη νοτιοδυτική Τουρκία.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2016 για τις δύο αεροπορικές εταιρείες, τη Eurowings και τη Germanwings, προσφέρει κατά μέσο όρο περισσότερες από 3.500 πτήσεις την εβδομάδα και περισσότερες από 100.000 πτήσεις συνολικά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σεζόν. Το μεγαλύτερο μέρος των πτήσεων πραγματοποιείται από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με περισσότερες από 17.000 αναχωρήσεις, ακολουθεί η Κολονία/Βόννη με περισσότερες από 13.000 αναχωρήσεις ενώ και οι δύο αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν 7.500 αναχωρήσεις από Βερολίνο/Τεγκέλ για την καλοκαιρινή περίοδο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.