• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Συνεργασία Aegean Airlines και Starwood

13:01 - 10 Δεκ 2015 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Aegean Airlines και η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, προσθέτουν μία σειρά αποκλειστικών προνομίων στα προγράμματα επιβράβευσης – Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest (SPG®).

Τα μέλη του SPG μπορούν πλέον να μετατρέπουν τους πόντους τους (Starpoints) σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus στην Aegean Airlines. Παράλληλα, τα μέλη του SPG θα λαμβάνουν επιπλέον 5.000 μίλια για κάθε 20.000 Starpoints, που μετατρέπουν σε μίλια επιβράβευσης Miles+Bonus της Aegean Airlines.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε στα μέλη μας τη συνεργασία μας με τη Starwood Hotels & Resorts, που θα προσφέρει νέα προνόμια μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης, Aegean Miles+Bonus και Starwood Preferred Guest. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει επιπρόσθετα προνόμια στους κοινούς μας πελάτες και θα βελτιώσει την αξία αμφότερων των προγραμμάτων», είπε ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean

Η Starwood Hotels & Resorts

Διατηρώντας 11 ξενοδοχεία των εταιρειών The Luxury Collection, Westin και Sheraton στην Ελλάδα, η Starwood Hotels & Resorts έχει τη μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά ως διεθνής όμιλος ξενοδοχείων. Η Aegean Airlines αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Starwood στην Ελλάδα. Η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance, αποτελεί ήδη τον μεγαλύτερο ελληνικό αερομεταφορέα και το 2016 αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω σε 149 προορισμούς σε 45 χώρες.

«Η συνεργασία μας με την Aegean Airlines θα μας επιτρέψει να επιβραβεύουμε τα αφοσιωμένα του SPG και να καλλιεργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση εκ μέρους των ταξιδιωτών», είπε ο κ. Robert Koren, Αντιπρόεδρος, Περιφερειακός Διευθυντής για τη Νότια Ευρώπη της Starwood Hotels & Resorts. «Η Ελλάδα, η Γερμανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν αγορές κλειδί για εμάς και ανυπομονούμε να εισάγουμε τα μέλη του Miles+Bonus της Aegean στο παγκοσμίου φήμης πρόγραμμα  Starwood Preferred Guest».

Η Aegean Airlines

Για να κερδίσουν μίλια επιβράβευσης ενώ διαμένουν στα Starwood Hotels & Resorts, τα μέλη του Miles+Bonus της Aegean Airlines πρέπει να εγγραφούν διαδικτυακά στο πρόγραμμα επιβράβευσης SPG στη διεύθυνση spg.com. Η Aegean Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, η οποία από την ίδρυσή της το 1999 μέχρι σήμερα παρέχει δρομολόγια, μικρών και μεσαίων αποστάσεων υψηλής ποιότητας. Το 2013 η Aegean Airlines εξαγόρασε την Olympic Air, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων και των συνδέσεων, καθώς και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα των νησιών της Ελλάδας, ακόμη και ορισμένων εκ των πιο απομακρυσμένων, τόσο για τους επισκέπτες της χώρας όσο και για τους Έλληνες. Η συνολική κίνηση και των δύο εταιρειών έφτασε τα 10,1 εκατομμύρια επιβάτες το 2014 και αναμένεται να φτάσει τα 11,6 εκατομμύρια το 2015. Η AegeanAirlines επενδύει στην ενδυνάμωση της διεθνούς παρουσίας της και τη στήριξη του ελληνικού τουρισμού τόσο στην Αθήνα όσο και στα περιφερειακά αεροδρόμια. Το 2016 η εταιρεία αναμένεται να εξυπηρετεί 149 προορισμούς σε 45 χώρες. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από έναν εκ των νεότερων στόλων της Ευρώπης, ο οποίος περιλαμβάνει 58 αεροσκάφη, έπειτα από την πρόσφατη επένδυση της Aegean σε νέα Airbus A320ceos. Η Aegean έχει τιμηθεί με το βραβείο Skytrax World Airline, ως η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή αεροπορική εταιρεία για το 2015. Είναι η έκτη φορά που η εταιρεία κέρδισε αυτή την διάκριση, έχοντας βραβευτεί ξανά το 2009, 2011, 2012, 2013 και 2014.

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman