ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Έξι νέοι προορισμοί στο χειμερινό πρόγραμμα του 2016

16:19 - 16 Φεβ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ryanair: Έξι νέοι προορισμοί στο χειμερινό πρόγραμμα του 2016
Το χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής εταιρείας Ryanair θα προσφέρει έξι νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονο (καθημερινό)

Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία), όπως ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Michael O'Leary.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία απέκτησε ένα ακόμη αεροσκάφος, μία επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ, με το συνολικό της στόλο στη βάση της Αθήνας να αποτελείται από έξι αεροπλάνα.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, το  οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο, έκτο αεροσκάφος στην βάση, νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξη 2,500 παράπλευρων θέσεων εργασίας (σημ.: Σύμφωνα με έρευνα της ACI, για κάθε 1 εκ επιβάτες στηρίζονται έως και 750 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια.) ενώ αυξάνουμε την κίνηση μας κατά 25% στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (2 καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά), καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 καθημερινά), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες και για τους ταξιδιώτες αναψυχής.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2016, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 14.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) για ταξίδια τον Μάρτιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι  θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν το www.ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.” σημείωσε ο  Michael O’Leary.

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το 2016:

· 6 αεροσκάφη (1 επιπλέον)
· 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό) Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (2 εβδομαδιαία)

· Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο ( 3 καθημερινές) και Ρώμη (3 καθημερινές)

· 19 δρομολόγια

· 3.4 εκατομμύρια πελάτες ετησίως (αύξηση 25%)

· 2,500 "παράπλευρες” θέσεις εργασίας ετησίως

Χειμερινό Πρόγραμμα Αθήνας 2016 – 19 Δρομολόγια

Θεσσαλονίκη 

8 x καθημερινά

Μύκονος           ΝΕΟ

1 x καθημερινό

Χανιά

3 x καθημερινά

Πάφος

1 x καθημερινό

Ρόδος

3 x καθημερινά

Σόφια                ΝΕΟ

1 x καθημερινό

Ρώμη (Cia)

3 x καθημερινά

Βαρσοβία

1 x καθημερινό

Λονδίνο (Stan)

2 x καθημερινά

Μπολόνια         ΝΕΟ

4 x εβδομαδιαία

Σαντορίνη

2 x καθημερινά

Βουδαπέστη

4 x εβδομαδιαία

Βερολίνο

1 x καθημερινό

Μάλτα              ΝΕΟ

3 x εβδομαδιαία

Βρυξέλλες (Char)

1 x καθημερινό

Μπρατισλάβα

2 x εβδομαδιαία

Βουκουρέστι     ΝΕΟ

1 x καθημερινό

Δουβλίνο           ΝΕΟ

2 x εβδομαδιαία

ΜΙλάνο Berg

1 x καθημερινό

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.