ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean: Παρέλαβε νέο αεροσκάφος-διαθέτει από τους νεότερους στόλους

18:10 - 18 Μαρ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Aegean: Παρέλαβε νέο αεροσκάφος-διαθέτει από τους νεότερους στόλους
Στη διάρκεια της τελετής παραλαβής του Airbus Α320ceo, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της παρουσίας της Αegean στην αγορά των αερομεταφορών.

Με την προσθήκη του νέου Airbus A320ceo, το οποίο προσγειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Aegean αριθμεί πλέον 61 αεροσκάφη, τα οποία πετούν σε 145 προορισμούς σε όλο τον κόσμο -111 προορισμούς εξωτερικού και 34 εσωτερικού-, μεταφέροντας περισσότερους από 11 εκατ. επιβάτες. «Η διαφορά μας με τις άλλες αεροπορικές εταιρείες είναι ότι επενδύουμε στην ποιότητα, στους ανθρώπους μας, όχι μόνο στα προϊόντα μας. Η φήμη της Aegean δεν στηρίζεται μόνο στα αεροσκάφη της, αλλά και στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών και της κατάρτισης του προσωπικού. Καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε ένα αρνητικό περιβάλλον και μέσα σε 9 χρόνια προσθέσαμε 42 νέα αεροσκάφη», τόνισε από τη μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Γερογιάννης. Από το 2013 έως το 2016 η εταιρεία έχει προσθέσει στο δίκτυό της 17 νέα Airbus.

Τέλος ο Ευτύχης Βασιλάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε: «Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι η AEGEAN είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες που κατάφερε να κάνει επενδύσεις στην κρίση, να αναπτυχθεί και να αυξήσει την ποιότητα και το αποτύπωμα της προς όφελος των μετόχων, των εργαζομένων και της χώρας. Είναι σημαντικό για εμάς ως ελληνική εταιρεία ότι ολοκληρώσαμε αυτόν τον επενδυτικό κύκλο που μας έφερε στα ώριμα χρόνια της λειτουργίας μας γιατί η ομάδα μας εκπαιδεύτηκε, εξελίχθηκε, δούλεψε από κοντά, πραγματοποιώντας το αποτέλεσμα και την ανάπτυξη που έχουμε δει και προέρχεται από την δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι μας, από τον τρόπο που συνεργαζόμαστε και παράγουμε. «Το μεγάλο ευχαριστώ είναι όπως πάντα για αυτούς που δουλεύουν στην εταιρία, αυτοί έχουν μεγάλη εκπαίδευση και ικανότητα, η Aegean έχει επεκταθεί δυνατά στην διεθνή αγορά και αυτό το διατηρήσαμε και στα χρόνια της κρίσης. Μετά την εξαγορά της Ολυμπιακής πετύχαμε σημαντική ανάπτυξη που σημαίνει μεγαλύτερη εκπροσώπηση και μεγαλύτερο αποτύπωμα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Το 2013 το προσωπικό μας ήταν 2.100 άτομα, φτάσαμε πέρυσι τους 2.800 εργαζόμενους και ελπίζω το καλοκαίρι του 2016 να έχουμε 3.000 εργαζόμενους. Είμαστε περήφανοι που τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε προσφέρει 900 νέες θέσεις εργασίας». Ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για τον ελληνικό τουρισμό γιατί η Ελλάδα είναι από τις πλέον ασφαλείς χώρες στην Ευρώπη ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας όσον αφορά στην περαιτέρω αύξηση του στόλου της τόνισε: «αυτό που διεκδικούμε απέναντι σας είναι τη φήμη της εταιρίας που κάνει περισσότερα από αυτά που λέει ότι θα κάνει. Αυτό το έχουμε στηρίξει όλοι προσεκτικά και χαρακτηρίζει όλους μας. Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά για την Ελλάδα και θα δείτε περισσότερα».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:48 - 18 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.