ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ στην επιβατική κίνηση για το «Ελ. Βενιζέλος» το Μάρτιο

16:15 - 04 Απρ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ρεκόρ στην επιβατική κίνηση για το «Ελ. Βενιζέλος» το Μάρτιο
H επιβατική κίνηση του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά τη διάρκεια του Μαρτίου έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ για το συγκεκριμένο μήνα, φθάνοντας το 1,29 εκατ., πετυχαίνοντας σημαντική αύξηση της τάξης του 17,1%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τόσο οι επιβάτες εσωτερικού όσο και εξωτερικού έφτασαν στα υψηλότερα επίπεδα για το μήνα Μάρτιο, παρουσιάζοντας δυναμική άνοδο κατά 26% και 11,9% αντίστοιχα. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι ταξιδιώτες παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τάξης του 16% και 18% αντίστοιχα.

 

Συνολικά, το πρώτο τρίμηνο του έτους έκλεισε με το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας και την επιβατική κίνηση να καταγράφει την καλύτερη ιστορική επίδοσή της για τους συγκεκριμένους μήνες, φθάνοντας τα 3,45 εκατομμύρια, που αντιστοιχούν σε άνοδο 15,7% και κάθε έναν από τους μήνες του τριμήνου, να ξεπερνά τα προηγούμενα ρεκόρ του.

 

Τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση πέτυχαν ιστορικά ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο, με 1,4 και 2,05 εκατ. αντίστοιχα, με τη διεθνή κίνηση να ξεπερνά για πρώτη φορά την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου τα 2 εκατ. επιβάτες.

Οι Έλληνες και οι ξένοι ταξιδιώτες παρουσίασαν σημαντική άνοδο, της τάξης του 15% και 17% αντίστοιχα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:13 - 04 Απρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.