ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EGYPTAIR: 50% έκπτωση στην business class για πτήσεεις μέσω Καΐρου

10:58 - 18 Μαϊ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
EGYPTAIR: 50% έκπτωση στην business class για πτήσεεις μέσω Καΐρου
Με αφορμή τον εορτασμό των 84 ετών λειτουργίας της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, η EGYPTAIR προσφέρει, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, 50% έκπτωση στα ναύλα των εισιτηρίων business class όλων των διεθνών πτήσεων μέσω Καΐρου.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις, που θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως και 29 Μαΐου 2016 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουνίου έως και 30 Νοεμβρίου 2016.

 

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στο www.egyptair.com.

 

Σχετικά με την EGYPTAIR

Η EGYPTAIR είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρύθηκε στις 7 Μαΐου του 1932, ως η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική και ήταν η έβδομη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εντάχθηκε στην ΙΑΤΑ. Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της.  Στην Ελλάδα η EGYPTAIR πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.