ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφαν Σούλτε - Fraport: Η Ελλάδα θέλει καλές ειδήσεις

09:04 - 22 Ιουν 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Στέφαν Σούλτε - Fraport: Η Ελλάδα θέλει καλές ειδήσεις
Πρόσκληση στους εκπροσώπους του τύπου να μην μεμψιμοιρούν αναζητώντας το τι θα πάει στραβά, αλλά να αναδεικνύουν θετικές ειδήσεις που έχει τόσο ανάγκη ο τόπος έδωσε ο πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG δρ Στέφαν Σούλτε, μιλώντας στο γεύμα που παρέθεσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της εφετινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του.

«Η Ελλάδα θέλει καλές ειδήσεις τόνισε» ο ψιλόλιγνος, ευγενικός μεν αλλά δωρικός στις κουβέντες Γερμανός, που είναι στο τιμόνι της εταιρίας που αναλαμβάνει από την 1η Δεκεμβρίου τα ηνία των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.


Αποφεύγοντας τους σκοπέλους που έθεταν με ερωτήσεις τους οι δημοσιογράφοι που είχαν μια σύντομη συνομιλία μαζί του, κάλεσε τους ήδη εργαζόμενους να συζητήσουν το ενδεχόμενο να προσληφθούν από τη Fraport, ενώ τόνισε ότι οι επενδύσεις σε βαριές υποδομές στα αεροδρόμια θα ξεκινήσουν μετά από την επόμενη σεζόν.


Ο Dr. Schulte υπογράμμισε για μία ακόμα φορά τη δέσμευση της Fraport Greece για την υλοποίηση ενός επωφελούς έργου για όλους: την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, τον τουριστικό κλάδο και την οικονομία γενικότερα, τους τουρίστες από όλο τον κόσμο και όλους όσους χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπάμε την Ελλάδα και πιστεύουμε σε αυτή».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:17 - 22 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.