ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fraport Greece: Παρουσίασε τα αερολιμενικά τέλη στους Εκπροσώπους Αεροπορικών Εταιρειών της Θεσσαλονίκης

18:31 - 29 Ιουλ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Fraport Greece, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσίασε το σύστημααερολιμενικών τελών για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από την Fraport Greece.

Στη διαβούλευση, συμμετείχαν σε θετικό κλίμα, περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικώνεταιρειών και ενώσεων που εξυπηρετούν τοαεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. 

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, η FraportGreece τόνισε  στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στη παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα σε όλα τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια.

Στη διαβούλευση, η ομάδα διαχείρισης της FraportGreece που αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ(CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO), παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα  αερολιμενικών τελών, μια γενική εισαγωγή για την Fraport Greece, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.  

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.