ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fraport Greece: Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η εκκίνηση

10:31 - 31 Ιουλ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Fraport Greece: Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η εκκίνηση
Ένα από τα ουσιαστικότερα αεροδρόμια που θα «χτίσει» την παραχώρηση χαρακτηρίζεται το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη από τη Fraport, καθώς οι αναπτυξιακές του δυνατότητες είναι πολλαπλά μεγαλύτερες από οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο ανάμεσα στα 14.

Από αυτό το αεροδρόμιο η Fraport Greece ξεκίνησε, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την παρουσίαση του συστήματος αερολιμενικών τελών, το οποίο θα εφαρμοστεί με την ανάληψη της διαχείρισης του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από την εταιρεία. Στη διαβούλευση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών και ενώσεων που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης η Fraport Greece τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι δεσμεύεται στην παροχή εναρμονισμένων και διαφανών συστημάτων αερολιμενικών τελών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γενικότερα στα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Στη διαβούλευση η ομάδα διαχείρισης της Fraport Greece που αποτελείται από τον Αλεξάντερ Τσινέλ (CEO), τον Βαγγέλη Μπαλτά (CFO) και τον Μπιλ Φούλερτον (CTO) παρουσίασε στους συμμετέχοντες το σύστημα αερολιμενικών τελών, μια γενική εισαγωγή για τη Fraport Greece, καθώς και μία επισκόπηση για τα έργα υποδομής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας με πληθυσμό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο, αλλά και το παραθεριστικό και θρησκευτικό κέντρο της Μακεδονίας που είναι η Χαλκιδική, σήμερα σχεδόν υπολειτουργεί, ενώ ο αεροσταθμός έχει κορεστεί και ξεπεραστεί προ πολλού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.