ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aegean: Η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Όλη η Ελλάδα Κοντά»

13:46 - 03 Αυγ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Aegean: Η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Όλη η Ελλάδα Κοντά»
Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» και αυτό το μήνα αφιερώνει όλες τις πτήσεις του δικτύου της, στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς του νησιού ώστε να αναδείξει, με μία σειρά ενεργειών και μέσα από τα κανάλια της, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Κρήτης, ενός τόπου με σπάνια ομορφιά, φιλόξενους κατοίκους και χαρακτηριστική γαστρονομία.

 

Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 31 Αυγούστου, θα απολαύσουν μια αυθεντική γεύση της γαστρονομικής παράδοσης της Κρήτης, μέσα από τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν κριτσίνια με γραβιέρα και μπισκότα χαρουπιού της εταιρείας «Κρητών Άρτος», παξιμαδάκι χαρουπιού με σταφίδες του Κωστή Κοκκινίδη, παξιμάδι πορτοκαλιού, μάφιν αμυγδάλου και σοκολάτας και μπισκότα βουτύρου του Συνεταιρισμού Γυναικών Αρχανών.

 

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα γευτούν τη μοναδική γαστρονομία της Κρήτης, καθώς θα προσφέρονται ντακάκια «Δαμιανάκη», σφακιανές πίτες Κουκλινού, ανεβατά και λυχναράκια Σαβοϊδάκη, χορτοκαλιτσούνα και μυζιθροπιτάκια Λαμπάκη, σνακ με απάκι και γραβιέρα, παραδοσιακά ξεροτήγανα Σητείας «Η Μέλισσα», κεφαλοτύρι «Δίκτη» και μέλι «Μελίγυρις». Τη γευστική εμπειρία της Κρήτης στα Lounges, συμπληρώνει η επιλογή του λευκού ξηρού οίνου, Βιδιανό 2015 της Ιδαίας Οινοποιητικής και φυσικά η παραδοσιακή κρητική ρακή.

 

Επιπλέον, για τους επιβάτες business class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας του νησιού. Κατσικάκι με λευκό κρασί, δάφνες Ηρακλείου Κρήτης και μυρωδικά Κρήτης με αγκινάρες και πατάτες φουρνιστές με μάραθα, αλλά και φιλέτο μπακαλιάρου σε γιαχνί λαχανικών με μυρωδικά. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το Βιδιανό 2015.

 

Παράλληλα, η AEGEAN για όλο το μήνα, προβάλλει στις οθόνες των αεροσκαφών αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, αφιερωματικό video με πλάνα από τις ομορφιές, την παράδοση, τη γαστρονομία και τους φιλόξενους ανθρώπους της Κρήτης.

 

Αυτό το μήνα επίσης, η AEGEAN και η Olympic Air εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με επιχειρήσεις στην Κρήτη, ώστε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus να επωφελούνται από αποκλειστικές παροχές κάθε φορά που επισκέπτονται το νησί.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο, τo Miles+Bonus συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Aquila Atlantis Hotel,Lato Boutique Hotel, Αtlantica Akti Zeus, Atlantica Sensatori Resort Crete, Aldemar Cretan Village,Aldemar Knossos Royal & Αldemar Knossos Village και Αldemar Royal Mare & Royal Mare Thalasso, όπου τα μέλη κερδίζουν μίλια εξαργύρωσης με τη διαμονή τους καθώς και μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις. Επιπλέον, τα Miles+Bonus μέλη, επωφελούνται από εκπτώσεις και προνόμια με την επίσκεψή τους στα εστιατόρια 7 Θάλασσες, ΕΝ ΠΛΩ, Πεσκέσι και ΚΟΥΖΕΙΝΕΡΙ και τα εστιατόρια του ξενοδοχείουLato Boutique Hotel, Brillant και Herbs' Garden.

 

Στα Χανιά, το Miles+Bonus συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Casa Delfino Hotel, Domez Noruz, Kriti Hotel,Porto Veneziano Hotel, Serenissima Boutique Ηotel και Kydon Hotel , όπου τα μέλη μπορούν να κερδίζουν μίλια εξαργύρωσης με κάθε διανυκτέρευση αλλά και να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε δωρεάν διαμονές. Ακόμη, με κάθε διαμονή στα ξενοδοχεία Conte Marino Villas και Atlantica Creta Paradise δίνεται η δυνατότητα συλλογής μιλίων και στο Atlantica Kalliston Resort & Spa προσφέρονται προνόμια καθώς και συλλογή μιλίων με τη διαμονή. Επιπλέον, χάρη στη συνεργασία με τα εστιατόρια και τις ταβέρνες :Caretta caretta, glossitses, kouzina e.p.e., Lottos, Ο Μύλος του Κερατά, Νυχτερίδα, Αποστόλης και Οινοποιείο και το beach bar-club-restaurant Cabana Mare Beach Resort αλλα και με τις αγορές τους στο κατάστημα Cretan Knives με τα χειροποίητα κρητικά μαχαίρια, τα μέλη του προγράμματος, με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας, απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις. To Miles+Bonusσυνεργάζεται επίσης με τα εστιατόρια και καφέ Goody’s στα Χανιά και το Ηράκλειο, Goody’s Burger Houseστο Ρέθυμνο, Flocafe στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και Everest στα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου και προσφέρουν εκπτώσεις στα μέλη του προγράμματος.

 

Στον Άγιο Νικόλαο, οι κάτοχοι Miles+Bonus κάρτας μπορούν μετατρέπουν τα Starpoints τους σε μίλια εξαργύρωσης, να εξαργυρώνουν μίλια για δωρεάν διαμονές και να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort στην Ελούντα, ενώ στο ξενοδοχείο At Daios Cove – Luxury Resort & Villas στο Βαθύ κερδίζουν μίλια με τη διανυκτέρευση τους, καθώς και άλλα προνόμια και εκπτώσεις.

 

Μέσω όλων αυτών των ενεργειών, η AEGEAN σας προσκαλεί να γνωρίσετε την Κρήτη, να γευτείτε τις απαράμιλλες νοστιμιές της, την παράδοσή της και την συναρπαστική ομορφιά της.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:16 - 03 Αυγ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.