ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hellenic Seaplanes: Προχωρά σε συνεργασία με τη βουλγαρική Aviostart

09:00 - 09 Αυγ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Hellenic Seaplanes: Προχωρά σε συνεργασία με τη βουλγαρική Aviostart
Σε στρατηγική συνεργασία με τη βουλγαρική αεροπορική εταιρεία Aviostart προχωρά η Hellenic Seaplanes, προκειμένου να πραγματοποιούνται πτήσεις με τα υφιστάμενα αεροσκάφη της πρώτης σε συνδυασμό με τα υδροπλάνα της δεύτερης και να υπάρχει ολοκληρωμένο μεταφορικό προϊόν στην Ελλάδα και στις γείτονες χώρες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Hellenic Seaplanes και η Aviostart θα προχωρήσουν σε αντίστοιχη δραστηριοποίηση και στην Βουλγαρία, η οποία θα αναλάβει να προσφέρει το σύνολο των προαναφερθέν υπηρεσιών και στην Μαύρη Θάλασσα. Στα πλάνα του στρατηγικού σχήματος είναι η διασύνδεση των δύο χωρών με τα υδατοδρόμια στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Η AVIOSTART λειτουργεί από το 1999 με έδρα την Βουλγαρία με στελέχη από τον αεροπορικό χώρο. Το φάσμα των δραστηριοτήτων που καλύπτει αφορά τις επιβατικές πτήσεις, την οργάνωση και εκτέλεση διάφορων τύπων αεροπορικού φορτίου, επιβατών VIP, αεροδιακομιδές, τουριστικές πτήσεις καθώς και ναυλωμένων και άλλων μη προγραμματισμένων αεροπορικών δραστηριοτήτων.

 

Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική συνεργασία της Hellenic Seaplanes και της Aviostart , όπως διευκρίνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χαραλάμπους θα καλύψει μεγάλο φάσμα των δραστηριοτήτων της Hellenic Seaplanes (διαχείριση αεροπορικού έργου, κρατήσεις κ.λπ.). Το στρατηγικό πλάνο αφορά σε πρώτη φάση την δραστηριοποίηση των αεροσκαφών της AVIOSTARΤ στον ελλαδικό χώρο, με το πρώτο αεροσκάφος να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και επιχειρεί από την Αθήνα με υποστηρικτικές υποδομές της Hellenic Seaplanes πραγματοποιώντας πτήσεις στα ελληνικά νησιά αλλά και όπου αλλού απαιτηθεί.

 

Αυτή η στρατηγική συνεργασία, ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, θα βοηθήσει στην ευόδωση των επενδυτικών σχεδίων της Hellenic Seaplanes και στην υλοποίηση του αντικειμένου της που αφορά την πραγματοποίηση πτήσεων με υδροπλάνα στην Ελλάδα.

 

Συνεχίζοντας δήλωσε «Η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε Μαλδίβες της Ευρώπης και η συμμαχίες μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας… Σημαντικός παράγοντας είναι η προώθηση ενός σταθερού επενδυτικού πλαισίου και να έχει την φιλοσοφία προσέλκυσης ξένων κεφαλαίων στην χώρα».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:16 - 09 Αυγ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.