ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς αεροπλάνα από την Κυριακή-Ακυρώσεις σήμερα και αύριο

10:17 - 07 Οκτ 2016 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Χωρίς αεροπλάνα από την Κυριακή-Ακυρώσεις σήμερα και αύριο
«Μπλακ άουτ» στις πτήσεις αναμένεται από την Κυριακή λόγω την επαναλαμβανόμενων 24ωρων κινητοποιήσεων τις οποίες έχουν προαναγγείλει οι Ελεγτκές Εναέριας Κυκλοφορίας διαμαρτυρόμενοι για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου «Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις» που προβλέπει τον διαχωρισμό του εποπτικού και του ρυθμιστικού ελέγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας προγραμματίζουν κινητοποιήσεις από την Κυριακή με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες οι οποίες θα καθηλώσουν στο έδαφος όλες τις πτήσεις από και προς ελληνικά αεροδρόμια. Συγκεκριμένα έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 10/10, την Τετάρτη 12/10 και την Πέμπτη 13/10. Ολες τις παραπάνω ημέρες δεν θα πραγματοποιηθεί καμία απολύτως πτήση ενώ ανακοίνωσαν ότι επιφυλάσσονται για νέες κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.


Την ίδια στιγμή συνεχίζουν τις δικές τους κινητοποιήσεις οι τηλεπικοινωνιακοί της ΥΠΑ οι οποίοι έχουν προγραμματίσει απεργίες έως και αύριο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, σήμερα ακυρώνονται οι πτήσεις της Olympic Air μεταξύ Αθήνας - Λέρου, Αθήνας - Κυθήρων, Αθήνας - Πάρου (δύο πτήσεις), Ρόδου - Καστελλόριζου. Παράλληλα, επηρεάζονται και αυριανές πτήσεις της Olympic Air. Αύριο, ακυρώνονται οι πτήσεις μεταξύ Αθήνας - Ικαρίας, δύο πτήσεις μεταξύ Αθήνας - Πάρου, οι πτήσεις Κως - Κάλυμνος - Λέρος - Αστυπάλαια, Αθήνα - Κάρπαθος και το δρομολόγιο μεταξύ Καρπάθου και Αθήνας. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας www.olympicair.com ή να καλούν στα τηλέφωνα 801 801 0101, 210-35.50.500.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.