ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair για απεργία: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το 92% των δρομολογίων

14:12 - 26 Σεπ 2018 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ryanair για απεργία: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το 92% των δρομολογίων
Λιγότερες ακυρώσεις πτήσεων από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί θα προκαλέσει η απεργιακή κινητοποίηση της ερχόμενης Παρασκευής, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ryanair, ενημερώνοντας το κοινό ότι το 92% των δρομολογίων θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σε ανακοίνωσή της η ιρλανδική εταιρεία αναφέρει ότι ο αριθμός των πτήσεων που έχουν ακυρωθεί για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου έχει μειωθεί σε 150 (από τις αναμενόμενες 190), καθώς η μεγάλη πλειονότητα των προσωπικού θα λειτουργήσει κανονικά. Πάνω από το 92% των 2.400 πτήσεων της Ryanair της Παρασκευής δεν θα επηρεαστούν από τις απεργίες, τις οποίες η εταιρεία χαρακτηρίζει «περιττές».

«Όλοι οι πελάτες που επηρεάστηκαν έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα SMS 3 ημέρες νωρίτερα, ενημερώνοντάς τους για την ακύρωση της πτήσης τους και τις επιλογές τους. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε εκείνους τους πελάτες που επλήγησαν από αυτές τις περιττές απεργίες την Παρασκευή, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατό για να τις αποφύγουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.