ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα πτήση Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη εγκαινίασε η Lufthansa

15:45 - 02 Νοε 2018 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Νέα πτήση Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη εγκαινίασε η Lufthansa
Τη νέα πτήση, η οποία συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Φρανκφούρτη, εγκαινίασε σήμερα η Lufthansa, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν το Airbus A320 της πρώτης πτήσης LH1288, το οποίο προσγειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον αερολιμένα της συμπρωτεύουσας. Κατά την υποδοχή του αεροσκάφους, μάλιστα, δύο πυροσβεστικά οχήματα σχημάτισαν μια εντυπωσιακή αψίδα από πίδακες νερού.

Η διοίκηση της Fraport Greece, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Lufthansa, το πλήρωμα, τους επιβάτες και τους υπόλοιπους καλεσμένους, έκοψε την κορδέλα στην πύλη αναχώρησης, εγκαινιάζοντας την έναρξη ενός ακόμα σημαντικού δρομολογίου για τη φετινή σεζόν στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Αποτελεί μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε μέρα με τη μέρα το αεροδρόμιο να εξελίσσεται σε έναν διακομιστικό κόμβο όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και συνολικά για τα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από στενή συνεργασία  με τις αεροπορικές εταιρείες, όπως αυτή που εγκαινιάζουμε σήμερα με τη Lufthansa» σημείωσε ο Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece

«Εγκαινιάζοντας το απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη, η Lufthansa αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, αλλά και στον ενεργό ρόλο που μπορεί να παίξει το Αεροδρόμιο Μακεδονία προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς εξελίσσεται σε μια σύγχρονη πύλη εισόδου στη Βόρεια Ελλάδα» επεσήμανε από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Η δυναμική του Αεροδρομίου Μακεδονία, σε συνδυασμό με την ομορφιά της Θεσσαλονίκης που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες όλο τον χρόνο, είναι οι κύριοι παράγοντες που οδήγησαν τον Όμιλο Lufthansa στην απόφαση της επανέναρξης της σύνδεσης με τη Φρανκφούρτη» υπογράμμισε τέλος, ο Peter Pullem, ανώτερος διευθυντής Πωλήσεων, Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Lufthansa.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.