ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ryanair: Ρεκόρ διαδικτυακών επισκέψεων κατά την cyber week

15:08 - 27 Νοε 2018 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ρεκόρ επισκέψεων και κρατήσεων στην ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια της 'Cyber Week', προσφέροντας στους πελάτες της 80ημέρες εκπληκτικών προσφορών μόνο στην Ryanair.com, με πάνω από 25 εκατομμύρια επισκέψεις στο σύνολο – περισσότερες από τις επισκέψεις που δέχεται η ιστοσελίδα Marks & Spencer σε ένα μήνα και περισσότερες από τις επισκέψεις που δέχονται σε ένα χρόνο οι ιστοσελίδες της Inter Milan και της Paris Saint-Germain.

Την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου η ιστοσελίδα έλαβε τις περισσότερες επισκέψεις και κρατήσεις – ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου έτους – με πάνω από 5.5 εκατομμύρια επισκέψεις στην Ryanair.com.

H Ryanair γιόρτασε το ρεκόρ παρατείνοντας την προσφορά της Cyber Week, με έκπτωση έως και 30€ σε πτήσεις με επιστροφή σε όλο το Ευρωπαϊκό της δίκτυο, για ταξίδι από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο, με κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για το ρεκόρ επισκέψεων στην ιστοσελίδα μας κατά την Cyber Week, με πάνω από 25 εκατομμύρια επισκέψεις στο σύνολο. Η περασμένη Τρίτη αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής ημέρα για κράτηση με πάνω από 5.5 εκατομμύρια επισκέψεις στην Ryanair.com, νούμερο ίσο με τον πληθυσμό της Νορβηγίας..

Τα ρεκόρ των επισκέψεων και των κρατήσεων αποδεικνύουν την συνεχή ζήτηση για χαμηλότερες τιμές και περισσότερες επιλογές προορισμών. Για να το γιορτάσουμε παρατείναμε την προσφορά της Cyber Week, με έως και 30€ έκπτωση σε πτήσεις με επιστροφή σε όλο το Ευρωπαϊκό μας δίκτυο.

Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αρπάξετε μια Cyber Week προσφορά καθώς οι απίστευτα χαμηλές αυτές τιμές θα πρέπει να κλειστούν έως και απόψε τα μεσάνυχτα.»

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.